Modern combat 3: Fallen Nation 5,49€
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Re: Modern combat 3: Fallen Nation 5,49€
No čas mám taky každou chvíli jinej (spis je to jen v minutach i kdyz uz jsem hral celekem pres 2 hodiny) Vždycky jsem dohrál tak do levelu 5 a když se pak znovu přihlásím tak mi to hodí 1. Ale pozor dnes pro změnu když jsem dosáhl levelu 5 znovu a tu 5 mam v uvodnim menu ale kdyz se prihlasim tak uz tam mam 2 ale porad ne ten kevel kteryho jsem ve skutecnosti dosah a uz me to pekne stve
Mimochodem neviditelny protivniky tam mam taky nebo lidi co na startu hry daji 5x za sebou vrtulnik.

-
- Host
Zdravím,
už po druhé se stalo, že se mi úplně všechno smazalo. Měl jsem rank 50 a nějaké goldy. Docela mě to štve, protože mě to bavilo jenom kvůli lepším zbraním. Myslíte, že má cenu napsat na gameloft?
už po druhé se stalo, že se mi úplně všechno smazalo. Měl jsem rank 50 a nějaké goldy. Docela mě to štve, protože mě to bavilo jenom kvůli lepším zbraním. Myslíte, že má cenu napsat na gameloft?
-
- Senior uživatel
Můžeš to zkusit na jejich fórum, jsou tam témata kde se řeší tyto problémy.
pre vsetkych, ktorym sa vymazuje po skonceni zapasu progress:
pridajte si niekolko priatelov a bude sa vam vsetko ukladat..ten isty problem som mal aj ja, prehladal som gameloft forko aj som pisal do gameloft support centra a poradili mi to iste..mam asi 4 priatelov a progress sa vzdy uklada:P
inac musim uznat, ze multiplayer je fakt luxusny..dnes sa mi podarilo dokonca skore 34:6
pridajte si niekolko priatelov a bude sa vam vsetko ukladat..ten isty problem som mal aj ja, prehladal som gameloft forko aj som pisal do gameloft support centra a poradili mi to iste..mam asi 4 priatelov a progress sa vzdy uklada:P
inac musim uznat, ze multiplayer je fakt luxusny..dnes sa mi podarilo dokonca skore 34:6

-
- Klub čistého iOS
Tak zlaťáků mám v multiplayeru asi 40 tisíc, ale nemohu nic nakoupit, prostě tlačítko na přidání zbraně, nebo čehokoli není možné kliknout.... Co s tím?
Že by to Gameloft bloknul kvůli problémům viz v minulosti?
Edit: tak dnes už nakupovat jde (3.5.2012)
Edit č. 2: tak už to zase nefachá....., šlo to jen chvíli
Že by to Gameloft bloknul kvůli problémům viz v minulosti?
Edit: tak dnes už nakupovat jde (3.5.2012)
Edit č. 2: tak už to zase nefachá....., šlo to jen chvíli
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem neodolal a hru jsem si poridil, jsem nadseny. Opravdu je to poradna parba jak po herni tak po graficke strance, mam za sebou par misí a je to fakt super! Doporucuju, hraji na iPadu, na iPhonu mne to tak nechytlo, nejspis jsem zvykly uz na velky displej 

Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
-
- Klub čistého iOS
Tak jsem dnes updatoval, ale nějak se pojebalo ovládání, pravou rukou jsem byl zvyklý při posunutí nahoru se podívat nahoru a při posunutí dolů se podívat dolů. Přitom při naklopení ke mně gyroskop způsobil pohled nahoru a ode mne dolů. Teď gyroskop funguje jako předtím, ale rukou posunutí udělá opak (inverze osy ypsilon).... Takže nepoužitelné.... Má někdo podobnou zkušenost s dnešním updatem? Zatím jsem to zkoušel jen v multiplayeru.
-
- Klub čistého iOS
Tak se to dá obejít tím, že iPad otočíte vhůru nohama... To jsou ale blbý updaty, jak se něco takovýho může stát?
-
- iPhone expert
Ovládání se přenastaví a tak si ho musíte nastavit znovu
já taky musím přesouvat joysticky, tlačítka pro palbu, zoom, sprint.. a u každého updatu to tak bylo takže v tom bug nevidím.

-
- Klub čistého iOS
Jenže toto nastavit nelze, je to bug, četl jsem to i na zahraničních fórech, tam jsem se dočetl o tom otočení displeje...
-
- Klub čistého iOS
0,79e po limitovanou dobu - nevahejte
iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS
-
- Klub čistého iOS
tak som to tiez kupil, za tu cenu nieje o com
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
-
- Sons of Jailbreak
Tak jsem to dneska spustil a jsem fakt hodně nadšený ... v singleplayeru mám zatím jenom dvě mise (přičemž ta druhá byla celkem záhul) a teďka hraju multiplayer. Nejoblíbenější mapou je pro mě na 100% divide - prostě možnost pro všechny styly hraní (sniper, šílenec s bazukou, atd.
) ... a není nad to položit v capture the flag pod svojí vlajku C4 a pak jenom schovaný počkat 
... Hraji to na TV s vga kabelem a fakt luxus
... na iPadu tlačítka a na TV pouze čistý obraz v ohromující kvalitě
prostě nejlepší hra

... Hraji to na TV s vga kabelem a fakt luxus

prostě nejlepší hra
-
- Klub čistého iOS
Tak včera update, vše v pohodě. Dnes najednou nemám zakoupené zbraně a ubylo významně peněz. Jediné co v profilu zůstalo, jsou levely.... 

ale ten multiplayer je bombovy ako u nova 3