Zdravím, mám ipad 1 s firmware 5.0.1 ... Při pokusu o jailbreak s redsnow 0.9.9b8 mi redsnow vyhazuje error, že mám starou verzi redsnow.. Existuje prosím novější verze redsnow?
Děkuji za odpověď
VAROVÁNÍ MODERÁTORA:
Sloučeno, netřeba mít vlákno extra zvlášť. Příště lépe hledej, než založíš nové vlákno. MG
Zdravim. Chcel by som sa opytat spravil som JB vsetko vyzera dobre bezi. Ale ked nastartujem Cydiu a chcem nieco stiahnut stale mi pise chcybu. Cannot locate package...uplne pri vsetkom. Neviete cim by to mohlo byt? Dakujem
Zdravim vas, momentalne mam os 4.0.1 untethered, a som zvyknuty na untethered, takze by som tam najradsej napchal 5.0.1 untethered, lenze zatial je len tethered, neviem uz aka je teraz situacia ohladne utethered JB, moc som to poslednou dobou nesledoval. Preto sa vas chcem spytat ci sa da ocakavat ze vyjde aj JB 5.0.1 untethered, a ci mam teda cakat alebo ci ist do tetheredu... Vdaka za odpoved
Ahoj vsicni prave jsem zakoupil Iphone 4S 64GB-fw 5.0.1. Da se u Ska provezt jailbreak?Muze mi nekdo poslat link na funkcni jailbreak pro 4Sko.Diky vsem
klikni na FAQ najdi bod 36 a natukaj tam udaje zo svojho telefonu. FAQ je v menu tejto stranky.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Ahoj. Mám iPhone 4 verzi 5.0.1, chtěl jsem udělat jailbrake přes redsn0w_0.9.9b8, ale házelo mi to chybu "No data fetched". Tak jsem se rozhodl pro downgrade na 4.3.5 nebo na 5.0. Jsem začátečník. Může mi prosím někde poradit jak na to? Díky moc
máš zálohu SHSH?bez ní se na 4.3.5 nedostaneš a na 5.0 ti je i záloha shsh k ničenu. na 5.0 se dostaneš jen se zálohou z iFaith.Pokud namáš ani jedno tak můžeš udělat downgrade na 4.1 ten ještě podepisují.
prosim vas, chci se zeptat.. jde jailbreak a unlock pro iOS5.0.1 iPhone 4 ?? zkousle jsem to pres reds0w 9.9b8 a kdy jsem dal extras a select ipsw a nasel tam custom 5.0.1 tak to napsalo that ipsw is not supported by this version of redsn0w. diky mco za radu
udělal jsem JB na iPhone 4 - iOS 5.0.1. Ten proběhnul nejspíš OK (proběhly černé obrazovky s bílými texty, loudování s ananasem...), ale na konci udělá restart telefonu a ten se už pořád jen restartuje pořád dokola s logem jablka. Když dám telefon do DFU a dám Just boot tak vše proběhne až do hlášky Done. Následně se ale telefon sám restartne a skončí v obrazovce s kablíkem a připojením iTunes. Nevíte někdo, prosím, jak nastartovat do iOS?
Asi je to děsně jednoduché, ale jsem už nějak itelektuálně vyžmíkaný... Díky za pomoc.
Iphone 3G/16GB, orig od Vodafone, FW 4.2.1 JB untethered; Iphone 4/32GB, orig od Vodafone, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b2; iPad 32GB 3G verze EU, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b3; iPad 64GB 3G verze US, FW 5.0.1 JB - redsn0w_win_0.9.9b8 + Corona
scotytt píše:na čo vlastne je dobrá doinštalácia semitether ??? Ďakujem
řeší problém iOS 5.0.1 a JB. Když to nemáš tak to neřeš Když to máš tak ti iP po restartování nenaběhne, musíš restart pomoci PC. Semitether je k tomu, když ti dojde baterka nebo musíš iP vypnout např. v letadle, tak aby sis mohl zavolat než se dostaneš k PC a udělal sis restart pomoci PC.
Nazdar, mám stejný problém jako g-hunter. Po aktualizaci iPadu na 5.0.1 z 4.3.3 a Jailbreaku redsn0w_win_0.9.9b9d spustím Cydii: seznamy jednotlivých zdrojů jsou úplně prázdné. V sources označím např. zdroj BigBoss a neobsahuje žádný program. Když v domovské stránce Cydie označím nějaký rychlý odkaz např. z "Extensions Useful on iPad" odepíše: Cannot Locate Package. Co s tím? Díky
Zdravím, mám problém hned ze začátku a sice, že mi vyskočí hláška, že iPhone nejde obnovit, neznámá chyba 3194. Nevíte prosím někdo co s tím? U minulého JB mi to nedělalo Telefon iPhone 4.
EDIT:
Tak problém vyřešen, stačilo upravit soubor hosts. Teď mám ale jiný problém, provedl jsem JB, ale nemám Cydii
Edit: Ok, použil jsem iOS 5.0.1 a ne iOS 5.0, takže stáhnu pětku a zkusím to znovu, pak se uvidí.
Ten jsem samozřejmě použil a výsledek byl, že nemám cydii
Edit: Tak jsem zkusil i iOS 5.0 a opět bez výsledku, Cydie pořád není
Edit2: Tak to vypadá, že se to konečně povedlo, mám Cydii, a už jsem pár app z ní nainstaloval. Stačilo vrátit zpět a provést JB znova (bez použití iOS 5.0)
Edit3: Nový problém, nejde mi nainstalovat žádná hra. Vždy před koncem to napíše, že synchronizace selhala.
Zdravím, mam problem, mam 3Gs s iOS 5.0.1 s BB 05.16.05 a chcem jailbrejknut a unlocknut podla mojich predstav. Lenže neviem či po jailbrejknuti mi pôjde signál aj GPS keď ho unlocknem. Mam ja niečo spraviť s BaseBandom ? Aj keď som čital že ultrasn0w nepodporuje BB 05.16.05, podporuje uz len 06.15.xx ale ze to mi odpáli GPS a toto nechcem prisť. Mám ja nejaku sancu ze na terajsom BB mi pojde vsetko OK ? Myslim to ze budem vediet telefonovat, budem mat dobry signal, iphone bude vediet moju polohu ci to je na Google Maps alebo Navigon. Za odpoved dakujem.
zdravim mam maly problem. JB mam spraveni Cydia ide setko ako ma len ked si chcem dat do iphonu nejaku stiahnutu hru z netu mi to vypise na iphone hlasku: inštalacia aplikacie "......." zlyhala. co s tym ?? dakujem