Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Kto stiahne a vyskúša? Na USA Store to má 363 hodnotení s 5 hviezdičkami.
[edit=RONY]netreba nic stahovat a skusat. Staci citat. Nie je to filter prichodzich hovorov. Len taky maly podvod, aby ste pod dojmom slova iBlacklist zaplatili...[/edit]
Hm, vypada to zajimave, ale myslim si, ze to nastavi defaultne vyzvaneci tony na ticho a jen tve povolene budou mit neco hlasiteho. Vic jsem to nezkoumal, nejak to nepotrebuju, ale kdybych mohl, koupil bych ti to, asi bys to vyuzil a otestoval lip nez ja. Akorat ze z prednabiteho kreditu nejde kupovat aplikace nekomu jinemu. A ja bych tak rad nadeloval.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Nie ziadny filter prichodzich hovorov v AppStore nebude dovtedy, kym Apple jasne nezmeni pravidla a VERTE, ze okolo toho bude v mediach take pozdvihnutie, ze naozaj nebude treba verit mierne podrazackym aplikaciam. Toto je uz teda DRUHA, co sa vola iBlacklist a ludia na nu naletia.
Zakladny princip: aplikacie na blokovanie hovorov sa musia "napichnut" do casti telefonu, ktora obsluhuje hovory. To nedovoluju pravidla Apple a neposkytuje k takej operacii v API podporu. Taka app musi bezat trvale na pozadi. Pamatajte si to ;-) prv nez si poviete, ze sa stanete vyskumnikom a urobite pre svet objav, ze... v Appstore su aj podvodnici.
Jak to, ze to mohli schvalit, taku app?
citajte poriadne:
"By uploading it you will add a voluminous list of commercial phone numbers from around the world to your telephone."
Jednoducho berte veci tak, ze je tu vela ludi s talentom vyvinut maximalne usilie k tomu, aby podviedli ludi a obrali ich o peniaze. A dokazu obist akekolvek pravidla, len aby nemuseli robit uzitocnu pracu a uzitocne aplikacie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Presne tak. Peniaze vam vratia. Predvcerom som napr. kupil v akcii 1Password Pro teda aplikaciu na iPad aj iPhone. Po naistalovani a nahodeni dat v iPade som zistil ze to cez dropbox nezosynchronizujem nakolko synchronizacny adresar vytvori az aplikacia pre Mac. Windows verzia to nedokaze. Cize jedina sanca bolo manualne synchronizovanie cez backup/restore. Aj to sa mi nepodarilo hoci vypisalo ze sucessfull. Tak som napisal na support a ani nie o 24h prisiel mail o tom ze chapu a ze nech niesom upset ze mi vracaju peniaze. Ked som precital popis programu tak je to tam tak nejasne napisane ze to ide s mac verziou takze to bola aj moja chyba ze som si to neprestudoval dokladnne. CIze taketo podvodne app by sa reklamovali podobne.
Pořádně si přečtěte to jejich hodnocení kde je maximální počet hvězdiček. To někdo nechal BLBĚ přeložit a sám si okomentoval appku. Dobrá levárna. Hned za tim v závěsu je ta jejich 16mpx camera http://itunes.apple.com/cz/app/16.0-meg ... 07700?mt=8
OT: U té 16Mpix kamery by mě zajímalo, co za hlupáky to kupovalo a naivně si mysleli, že zvětší rozlišení fotky. Potom tam píšou, jak vyhodili zbytečně peníze atd. V prvé řadě bych takovou blbost v životě nekoupila.
Jak již někdo řekl, u každé appky je možnost nahlásit problém Applu, ti, kdož jste koupili a zjistili, co je to zač, využijte toho.