obraz z iPhonu do iPadu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
obraz z iPhonu do iPadu
Chtěl bych se optat jestly existuje nějaký program, který mi umožní zdílení obrazovky z iPhonu 4 do iPadu 2... A zároveň ovládání iPhonu na iPadu.
Důvod? Jednoduchý, mám zakoupený některé aplikace, které mám v iPhonu a nechci je kupovat znovu do iPadu... Proto mě i vlastně toto napadlo.
Děkuji
Důvod? Jednoduchý, mám zakoupený některé aplikace, které mám v iPhonu a nechci je kupovat znovu do iPadu... Proto mě i vlastně toto napadlo.
Děkuji
....apple
-
- Host
Re: obraz z iPhonu do iPadu
Stačí uložit ipad i iphone pod jedním apple ID a aplikace můžeš stahovat do obou zařízení.
-
- iPhone expert
Aplikace nejsou vazane na zarizeni ale na ucet tudiz je muzes v poho nainstalovat do ipadu zdarma
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
Moto 360
Xiaomi Mi Band
Freaders: to sice jo, ale ne vsechny aplikace jsou univerzalni.
Nicmene resit toto sdilenim obrazovky? To by me ani ve snu nenapadlo
To je jako cist knihy z verejne knihovky tak, ze tam poslete nekoho, kdo vam vzdy vyfoti mobilem stranku a posle emailem 
Nicmene resit toto sdilenim obrazovky? To by me ani ve snu nenapadlo

-
- iPhone expert
Univerzální nejsou všechny, ale každá aplikace pro iPhone jde nainstalovat na iPad.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Sons of Jailbreak
obraz z iPhonu do iPadu
Aplikace, které jsou jenom pro IPhone jedou na ipadu. Jenom se spustí v malem rámečku uprostred. Pokud je chceš na celou obrazovku je v pravem dolním rohu tlačítko 2x ale není to pak moc pekne
kunec: ano, to jsem myslel. To neni univerzalni aplikace a jako takova je "naprd".
-
- Host
i celkově použití iphonu v ipadu... abych mohl třeba odesílat sms a spoustu dalších věcí, které v ipadu nejsou... Když jde sdílení obrazu z PC do iPhonu/iPadu, tak proč by nemohlo být sdílení obrazu z iPhonu na iPad ?
Jde mi i o to, že když mám iphone třeba v obýváku na druhý straně místnosti a přijde mi sms abych mohl používat iPada na přečtení (rovnou i odepsání) a nemusel se zvedat a jít pro mobil
Jde mi i o to, že když mám iphone třeba v obýváku na druhý straně místnosti a přijde mi sms abych mohl používat iPada na přečtení (rovnou i odepsání) a nemusel se zvedat a jít pro mobil

....apple
- rony
- Klub čistého iOS
asi by to dobre nefungovalo ale pokial to neexistuje a neoveris si to, tak ti to tazko niekto vyhovori. najma ak si doteraz netusil, ze appku pre iphone mozes nainstalovat legalne aj na ten ipad... ja dokonca niektore uz nemam ani v iphone.
takze vysledok dotazu: nie taka moznost nie je a rady ludi vyssie skus vyuzit. vzdy je lepsie nativne spustena app priamo v tom ipade ako nejake vzdialene zobrazenie.
takze vysledok dotazu: nie taka moznost nie je a rady ludi vyssie skus vyuzit. vzdy je lepsie nativne spustena app priamo v tom ipade ako nejake vzdialene zobrazenie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- iPhone expert
Jde to ale s jbkem..potrebujes na to veency a pak v ipadu nejaky VNC klient
iPhone SE 64GB Space Gray
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Host
v iphonu JB mám ale na iPad 2 s iOS 5 je to zatim marný... Tak hold čekat a pak se bude snad vědět víc 

....apple