1. Dojmy
Text, ve kterém shrnete vaše dojmy z telefonu
2. Pozitiva
Pozitiva (pouze bodově)
3. Negativa
Negativa (pouze bodově)
Diskuze nad problemy je zde povolena, nicmene prosim diskutujici, aby zde nedelali bordel!

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
a nizsia vydrz baterie (nie ta drasticka). Dufam ze to opravi ios 5.01.

. Sem zvyklej vždycky v noci píchnout mobil do nabíječky, takže tohle neřešim. Když je hodně velká nouze, nabiju ho v autě, taky žádnej problém
. Splňuje vše co sem si představoval.
)

neuvěřitelná rychlost oproti Ip 3G a HTC Wildfire co jsem měl předtím...
Displej paráda, kolikrát mě z něj bolí oči jak má jemné rozlišení.Baterka v pohodě drží, kdybych si dnes ráno nepustil streamované rádio tak mi vydrží 2 dny.

barberry.pha píše:VAROVÁNÍ MODERÁTORA:
precte si laskave prvni post v tomto topicu!!! Nevim co tady nektere posty maji spolecne s tim k cemu je tento topic urcen!

"

ale i méně anarchie!

Tak u me samozrejme neskutecne nadseni uz od zacatku. Po dvou tydnech plneho pouzivani, krome SIRI, pouzivam temer vse co telefonv zakladu nabizi. 

Viajero píše:Po měsíci používání a jedné výměně v rámci replacementu mám už po druhé negativní zkušenost. 4eska totiž při hovoru zvuk z mikrofonu zesiluje do reproduktoru, takže se ozývá dosti nepříjemná ozvěna. to že tím trpí druhý telefon této řady který mi prošel rukama je pro mě dosti překvapivé, předešlý 3gs měl zvuk skvělý. je to vada modelu, nebo mám jenom pech?