ahoj,
uff, teda reknu vam zaregistrovat se do tohoto fora byla "pro me" celkem fuska. Ten dotaznik byl nad me sily

Asi se musim nad sebou zamyslet... (ze by IQ?)
Mam stejny problem takze iP4S tedy jen tezitko. Skoda, ze jsem tak horlivy a upgradoval jsem na 5.0.1 okamzite jak vysel.
Bylo to asi taky proto, ze jsem mel nejprve velky problem s bankou, nebot mi nefungoval e-banking
Vsiml si tady nekdo toho, ze u T-Mobilu nefunguje vubec na 4S-ku sim-toolkit
S kartou od Vodafone ale jede vse ok...
To bylo ale uz pred upgrade na 5.0.1.
... a protoze me technik v Applu pripravoval na brzky upgrade 5ky a tedy na nadeji na zprovozneni banky, tak jsem byl tak horlivy, blbec...
Kazdopadne jsem dal T-mobilu reklamaci s navrhem na odstoupeni od smlouvy a Applu ultimatum k vraceni zbozi v pristim tydnu. Vracel bych ho ale nerad, nebot je to hardwarove delo

S baterkou jsem problemy nemel, ale ziju hodne v docku "BOSE"

Jeste, ze jsem si ponechal 3GS-ko ktere nema zadny problem ani s upgrade 5.0.1. Myslim, ze za vsechno muze u 4S-ka novy HW modem (i za nemoznost vypnout 3G sit) (vsimnete si firmware verze 1.0.2 )
Zkousel jsem downgradovat na 5.0, ale take bez uzpechu udajne od teto verze i to apple zrusil. To celkem nechapu... Treba upgrade pres OTA by to mohl mit pro podobne pripady primo v menu "navrat k predeslemu FW" Vzdyt je to v zajmu spolecnosti, ne? a je to preci legalni krok. No nasral si do vlastniho hnizda! No jen jestlipak to vidi Steve...

Doufam, ze apple nezklame a rychle problem vyresi...
U T-mobile neocekavam, zadne reseni tihle "***** dnes poprve telefonicky priznali nejake male problemy, a ze se to uz resi (ale az kdyz jsem sel do te reklamace)
tak zatim
pupik
[mod=BEAVERS]První příspěvek a už používáš neslušné výrazy. Příště dostaneš oficiální varování.[/mod]