Datacounter - problémy
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Datacounter - problémy
Včera jsem si koupil program data counter (http://www.exeltior.com/en/datacounter) a všiml jsem si, že to pořád používá lokalizační služby. To přece musí hrozně decimovat baterii, ne? Ještě jsem neviděl, aby nějaká aplikace běželaa na pozadí a nonstop používala lokalizační služby. Celkově ten program mi přijde dost uhozený. Škoda, že se ty placené programy nedají nejdřív vyzkoušet :/
Re: Datacounter - problémy
A co třeba časově pásmo v iOS? Také jsem chmel ze po zapnutí permanentní sipka polohového služby tak jsem to vypnul
-
- Host
Re: Datacounter - problémy
Kkti píše:A co třeba časově pásmo v iOS? Také jsem chmel ze po zapnutí permanentní sipka polohového služby tak jsem to vypnul
Já mám automat. časové pásmo zapnuté, ale šipku tam nemám