H: app na editaci gdocs

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
STepik
Senior uživatel
Senior uživatel

H: app na editaci gdocs

Příspěvek od STepik »

Našel jsem na appstore aplikaci, který by měla podle popisu propojit google docs účet a poté ho ovládat v nativním prostředí. Máte s ní někdo zkušenosti? zatím jsem nevyzkoušel, protože přecijen neni zadarmo :) Zajímalo by mě hlavně ovládání tabulky (funkce, označení více buňek) Díky

link: iTunes

Screeny

Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) STepik dne ned lis 06, 2011 9:30 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: gDocuments [App Store] 2,39 €

Příspěvek od rony »

podstatne je, ci je to len preerac alebo vie dokumenty editovat. ak je len to prve, tak jeto nezaujimava app
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

STepik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od STepik »

je i na edit
iTunes píše:Description
gDocuments is an excellent app for your Google Docs account on your iPhone, iPad and iPod Touch. Supports multiple accounts simultaneously, view most file types, edit your documents(as plain text only), send them by email, and much more.

ale ted na to koukam a je tam "pouze text" takže jak píšeš - nezajímavá app.. v tom případě, mohli by jste mi doporučit nějakou, která zvládá i editaci tabulek? Díky :)
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)

Dave

Příspěvek od Dave »

co todle?
Documents To Go Premium
http://itunes.apple.com/us/app/document ... 07309?mt=8

Nebo QuickOffice
http://itunes.apple.com/us/app/quickoff ... 00838?mt=8

Podle mě Documents To Go je asi nejlepší, to mám i vyzkoušené. tu druhou neznám, jen jsem jí ted našel.

ikoala
Host
Host

Re: H: app na editaci gdocs

Příspěvek od ikoala »

Ja zase naopak znam a muzu doporucit QuickOffice :), je to jedna z nejprodavanejsich kancelarskych app napric platformami

http://www.quickoffice.com/

STepik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od STepik »

a ten quick office se umí spojit s google docs a editovat soubory od tamtud jo?

ikoala
Host
Host

Příspěvek od ikoala »

Verze Pro ano

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Ma vela funkcii sam pouzivam je to super mat ipad tak by som pracoval asi iba na tom :)

Odpovědět