Mel jsem totiz hodne emailu od stejne osoby a az teprve dnes jsem obdrzel prilohy a vono ty prilohy se ukazujou az na samem konci vsech emailu Tak sorry moje chyba. Taky mi to nedalo, vim ze i na tom iphonu jde otevrit priloha i v jinych app tak me prekvapilo, ze to nikde neni u ipadu
Zdravím, Mám problém, mám iPad první generace ( 3G 64 GB) iOS 4.3.3. (No jailbreak)
Po kliknutí na jakoukoliv aplikaci se aplikace zapne a hned vypne. Je to tak u všech nenativních aplikací včetně pages,numbers,Keynote... Nejzajímavější je, že jediná aplikace která funguje je fruit ninja full hd. A zase jediná nativní aplikace, která nefunguje je calculator.
Vše je stažené legálně. Zkoušel jsem už i obnovit všechna nastavení a asi 10x vypnout a zapnout. Nic! Teď pracuji na kompletním vybitím iPadu.
Bohužel nemám k dispozici pc s iTunes.
Děkuji za jakoukoliv radu nebo zkušenost
Píšu z ip omluvte diaktriku
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi) iPhone 2G Totality Expert
nikdy si nesyncoval ipad s itunes v pocitaci? asi by si mal, tazko ti to analyzujeme ale tam by si zistil problem.
ako si teda robil restore?
ak ho budes robit nabuduce nerob obnovu zo zalohy co ti ponukne itunes a chod od prazdneho ipadu. predpokladam, ze chapes ako si mas postupne ponahravat cez pocitac vsetko naspat, ak nie bez do navodov mam tam inspirativny navod ako rucne pozalohovat a obnovit.
urob toto a modli sa , ze to pomoze
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
iTunes nemám u sebe jenom na víkend, ale hrál jsem fruit ninju a baterkách byla na 20% a když sem chtěl začít Keynote už to nešlo... Není to v nastavení??
Edit: jako synchronizovaný to samozřejmě bylo...
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi) iPhone 2G Totality Expert
Používám iPhone 4 na poslouchání Podcastů při učení angličtiny a zárověň se mi na screenu oběvuje text k danému tématu (podobné jako když se objeví text u písničky). Bohužel jsem ještě nepřišel na to, jak text zobrazit na iPadu. Ani nevím, jak dát text do písničky aby se mi zobrazoval. Žádám o radu
vazne netusim ale nebude to v settings, ipod a nieco ako show lyrics?
ja som z ipad2 predsa volal uplne v klude... Facetime.
Jde to akorat to neni v hlavnim menu jako hotspot ale v nastaveni jako sdileni internetu, jako to bylo pred vydanim toho fw ktery ten hotspot dal do nastaveni na tu hlavni stranku, i u ostanich modelu. Hlavne jste se meli podivat co postoval ls8 a pak postovat odpovedi jak to nejde. A sdeleni jde pres BT. Iphone 3G > ipad
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Takze apple bude na svych strankach kecat ze nejde sdilet internet s iphonu 3G pres kabel a BT?
Nejde tady jenom o slovickareni? Hotspot vs sdileni internetu? Dotycny se ptal na hotspot ale jde mu o nasdileni internetu do ipadu? A to opravdu nejde?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Zdravim, mužete mi prosím někdo poradit... Když si koupím ipad 2 se 3G a s iOS 5.0. Koupím si simkartu s internetem a se 100SMS budu moct normálně posílat smsky z ipadu jako z telefonu? Děkuju
Určitě? Takže je zbytečné si k internetu pořizovat balíček sms? Doufal jsem, jak se mi hezky budou psát sms na Ipadu 2... nepujde to ani po jailbreaku? dík za dodatečné info
Zdravim, mma problem s aplikacemi na ipadu2. Kdyz jakoukoli zapnu tak na vterinu naskoci obraz ale hned se vypne. Stalo se mi to ted z nicehonic najednou u vsech aplikaci. Safari, mail atd fungujou
Nevite kde by mohl byt problem? Restartoval sem ho uz asi 10x