Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ja bych spis potreboval nejakou aplikaci pro iPhone. mam sice iFiles ale ta vydi jenom nejaky adresare, potreboval bych aby to vydelo vsechny a potom aby to umelo odesilat pres bluetooth, coz mi treba iFiles taky neumi, porad to vyhledava zarizeni v okoli a nic nenajde. Diky za tip
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB [*]iPhone SE 16 GB Gold [*]iPhone 6 16 GB White [*]iPhone X 64 GB Black
A ako sa dostanem do tohoto adresara?? /var/lib/apt/lists lebo neviem sa ani cez tento program dostat do toho Ci to musim mat v IP nainstalovany SSH ci ako?
Compatible with x86 editions of Windows XP, Vista, 7 and x64 editions of Windows XP, Vista (unlike Vista, Windows 7 x64 can't be forced to execute Windows Explorer in 32bit mode, so no Win7 x64 support for now). Requires iTunes 8 or 9 for normal operation. Supports jailbroken and non-jailbroken phones (in the later case filesystem access is limited to Media folder).
Nie to nemám. Ani neviem čo to je. a kde to stiahnem? V Cydii? Lebo tá mi práve nejde a potrebujem vymazať všetky repozitare. A následne ich náhodou naspäť. Dúfam, že to nájdem aj na Rock.
Cauko, no uz mi to ide, zistil som co bolo zle. Ale inak dostal som sa do adresara /var/lib/apt/lists a este v nm bol adresar partial, ci ako sa to vola. Ale ten som nechal tak a zmazal vsetko mimo tejto zlozky. Myslel som, ze ked to vsetko zmazem a nahodim cydiu, tak mi to ponukne nanovo nove repozitare, ae zial nic sa nedeje a nemam tam ziadne zakladne repo. Neviete mi s tym poradit?
Čau, nevíte jaká je podobný program jak tento-myslím to tak, že tenhle se mi zdal nejrychlejší a vizuálně se mi na něm líbilo, že jsem si mohl nastavit náhledy do složek a takže se mi dobře pracovalo s obrázky a dobře se mi hledali ikony. No a on mi teď nefunguje ve windows 7 a to mě štve....vyzkoušel jsem teď spousty jiných,ale žádný mi v tomhle směru nevyhovoval, jak tento....jde mi hlavně o ty náhledy do složek....
Ahoj, dlho som to používal, ale prešiel som na nový notebook, a tento program nefunguje s 64 bit Windows 7. Neviete mi poradiť niaku podobnú, jednoduchú alternatívu ? Ďakujem.