Zobrazit video na http://youtu.be/elKxgsrJFhw
Kód do fóra: [youtube]elKxgsrJFhw[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov

"

:

ale samsung pekne ...
je mi ho líto.. navíc vážně nesnášim, když někdo srovná kus plastu a kvalitní hw... soumrak píše:Prijde mi, ze ten Samsung galaxy II pada o dost pomaleji (na to, ze vazi 116g a Iphone 4s 140g)

To je jako kdybych z okna vyhodil sklo a divil bych se, že sklo se rozbilo a plast ne možná se iphone lehce rozbije ale aspoň neni z nějakýho plastu;)

Fanuš píše:soumrak píše:Prijde mi, ze ten Samsung galaxy II pada o dost pomaleji (na to, ze vazi 116g a Iphone 4s 140g)
Az na to, ze vaha pri volnem padu nehraje roli, spekulante.
soumrak píše:Prijde mi, ze ten Samsung galaxy II pada o dost pomaleji (na to, ze vazi 116g a Iphone 4s 140g), spis jestli nevyndali baterku. Ale to tezko spekulovat a verim, ze kdyz dopadne plast na zem, tak prezije spis jak moje sklo... ale na to sklo se lip saha!

. Proste vec zo skla sa s vysokou pravdepodobnostou rozbije skor, ako vec z plastu.
.
Ne delam blbou srandu.. Samozrejme je to pouze provokace.. Zadek jde koupit kovovy a predek je ze stejneho skla jako predek u sgs2 a on ma vetsi plochu pouze lepe krytou cili ten pad a nasledne rozbiti, je nahoda..
)