Prosím, moje číslo je 774 199 443 a zkoušel jsem dát jednomu angličanovi svoje apple id: libika.pol@seznam.cz a prej to nejde, muzete mi nekdo zkusit napsat pres apple id? a pokud to nepujde tak pak zkuste pres cislo zdarma mi napsat ze to nejde, abych věděl :ú diky
pre krista, nezverejnujte na webe svoje mailove adresy!!!
vy uz nemate vsetko pohromade asi.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
OT: Ja ani nemusim davat svuj email na internet a uz mi spamuji blbci co po me chteji zpusob jak si davat do iphonu crackle hry a aplikace a jeste se se mnou hadaji kdyz jim reknu ze sou zlodeji ze sem ja zlodej kdyz na internet napisu ze delam jailbreaky lidem co si s tim nevedo rady... ...pokud chcete muzete ho potrestat Michael.Rubes@seznam.cz
iPhone SE 64GB Space Gray MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2 Moto 360 Xiaomi Mi Band iPhone 5C 32GB Blue iPhone 4S 8.1.3
[mod=RONY]zakazujem zverejnovat v prispevkoch mailove adresy :-) a je to zrozumitelne :-) Mate svoje profily. Vyuzite ich. A mate aj socialne sluzby od FB az po neviem co.[/mod]
samozrejme, kto silou mocou chce, nech sa paci. :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
a na @me.com mi môžu chodiť normalne emaili ako na centrum.sk alebo gmail.com ? Lebo ja som si to me.com vytvoril len preto aby som ho mohol použivať na iMessage, takže tento email môžem zverejňovať, či nie ?
rony: Mě to nevadí já mám zrovna moc prázdnou schránku patofbc: Jo, jdou tam normálně maily z centrum atp....Můžeš si jeden založit a zveřejnovat, to snad nikomu nevadí ne?
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks