Upřesňuji a opakuji, že se nejedná o nový unlock. Jedná se jen o kompatibilitu ultrasn0w, nejnovější podporované basebandy jsou stále ty z iOS 4.0. Novější basebandy stále odblokovat nejde.
na to jsem cekal!!! jeste vic ale cekam na untethered jb otazka trochu OT: ted mam 3GS 4.3.3 jb+unl, rad bych 5.0 tze pockat na snowbreaze untethered...custom ipsw...ultrasnow 1.2.4 a finito??
iPod Shuffle 2GB stříbrný 6th gen Ipad Mini 16 GB WIFI iOS 7 Iphone4 16 GB iOS 7 MacBook Air 13' [2013] 1,3GHz Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 SSD Apple TV 3.
Jinak je to určitě jen TETHERED jak se také píše i na strákách Limera1n.
"For everyone else, the iOS5 jailbreak is currently tethered and you need to “Just boot” tethered with redsn0w every time your phone reboots. That’s not always easy to do if your phone reboots while away from home!"
Pokud tedy někdo nebud zrovna doma a vypne se mu mobil tak už ho prostě bez PC nenahodí zpět. Snad bude brzy UNTETHERED.
chci se te zeptat...kamarad mam asi bloklej mobil....ma 3GS a ma tam 3.1.3....BB 5.12.01..a chce tam hodit ios5 a Jalbreaknout to a..a pak se to musi odemknout nebo tak to sme nikdy nedelal muzes mi poradit? jak se ot dela? nebo co a jak? Diky
jasne, ty cekas az dojdes domu, ja a zbytek az vyjde untether:) furt na neco cekat... do tether bych nesel uz kuli tomu, ze si nemuzu dovolit nedejboze vypnout telefon treba na horach navic to vypada, ze brzy vyjde unteth
iPod Shuffle 2GB stříbrný 6th gen Ipad Mini 16 GB WIFI iOS 7 Iphone4 16 GB iOS 7 MacBook Air 13' [2013] 1,3GHz Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 SSD Apple TV 3.
- použij iReb k nahození iPhonu do DFU (iReb nutno použit, pokud uděláš klasicky DFU tak ti iTunes hodí chybu. Proto použij iReb a pak hned jdi do iTunes)
- v iTunes přes SHIFT+obnovit vyber ten stažený custom FW
-až to všechno budeš mít nainstalované tak potom v Cydii najdi ultrasn0w a nainstaluj
Při splnění všech těchto bodů by jsi neměl mít problém. Jen je to TETHERED, takže při každém vypnutí nebo restarování iPhonu budeš muset použít Redsn0w k naběhnutí iOS 5
slezacekm píše:jasne, ty cekas az dojdes domu, ja a zbytek az vyjde untether:) furt na neco cekat... do tether bych nesel uz kuli tomu, ze si nemuzu dovolit nedejboze vypnout telefon treba na horach navic to vypada, ze brzy vyjde unteth
Telefon nevypínám nikdy když už tak používám "FLIGHT MODE"
Snad se mi nevypne nějakou náhodou.
edit
Taky si myslim že už bude brzy UNTETHERED.
Duli píše:jj to mi je jasny...ale kde stahnu ten custom FW.... a a neumim pouzit iReb to je co?