ve zkratce je to pro to ab yse telefon dal ovladat jednnou rukou.. vetsi mobil uz jen tak palcem nemuzete ovladat potrebujete ruce dve.. viz obrazek dole

zdroj: http://www.redmondpie.com/ever-wondered ... te-answer/

kdyz treba zjsiti ze ani vetsi displej jim nepomuze v prodeji 
"
Cim je starsi tim hure vidi, tim padem je pro neho lepsi komfort vetsi display. Cim je starsi tim ma neohrabanejsi a vetsi prsty, opet lepsi vetsi display. Cim je clovek mladsi tim to vidi jinak
Osobne, galaxy S2 dokazu vzladat ovladat jednou rukou. Ovsem troufam si tvrdit ze 4" display je pro mne ideal. Casem na to prijdou vsichni vyrobci, ted se jenom otukavaji nez se najde idealni reseni 

Snad se tam už dočkám, ale moc růžově to nevidím...

Tam je treba brat v potaz nekdy i 0,5-1 cm nehty 
To co prodavalo ip4 loni a u ip 4S to bude siri a fotak 

Ale tlapky mají malé. 

"
avixe píše:iphone 4 sa jednou rukou drzi strasne.. je to maximalne nepohodlne cize o pohodlie im asi neslo
cože ? Já jsem mobil co by padnul lépe do ruky neměl. iPhone ovládám jedině jednou rukou a jsem nad míru spokojen ...Samozřejmě když hraju hry , tak oběma rukama , ale brouzdání po netu , psaní sms a vše ostaní jednou (pravou) rukou... 

to aby som si kupil nove gate s vacsimi vackami 

"

avixe píše:no skus napriklad ipod touch... desire s... alebo aj iphone 3gs.. taky tvar by to malo mat.. teda minimalne

Nebo si snad myslíte, že po 5ti letech upustí od zažitého a jediného podporovaného poměru stran který kdy iPhone podporoval?

Ja nechapem, ako to moze niekto kupit, to by som si uz kupil mobil a tablet, a nie ultra velky mobil...Ked som pocul, ako kamarat povedal, ze by si ho kupil, ze to musi byt super mat tak velky displej, tak som sa radsej zdrzal komentaru.marek.robek píše:. Je přece nerozumné poškodit si brand Retina disleje nejjemnějším rozlišením na světě![]()