Zdravím,
známá by si ráda vyměnila zadní kryt na iPhonu 3G. Kryt jsem ji sehnal na Aukro, ale vyměnit ho neumím. Nebyl by zde někdo z Prahy kdo by to zvládl (samozřejmě za úplatu) nebo kontakt na nějaký osvědčený a ne předražený servis?
Díky
Vyměna zadního krytu iPhone 3G
-
jind
- Klub čistého iOS

Re: Vyměna zadního krytu iPhone 3G
Vymenit to za low cost china made aukro kryt bude drina
Asi budes muset hledat ten servis.. Hodne zdaru.
Asi budes muset hledat ten servis.. Hodne zdaru.Leap motion
-
jofos
- Mírně pokročilý

Ak ten kryt nestál minimálne 50dolárov - už teraz môžeš počítať s viacerými problémami, vrátane toho že na detailoch bude poznať že to je neorigo kryt. Ak by Ťa to zaujímalo viac, nájdi si staršie témy ohľadom výmeny zadného krytu 3G 
A prajem veľa šťastia pri hľadaní servisu, pretože aj pri výmene je dosť probémov. Ja som to robil 2 krát a vždy som za to vypýtal/dostal omnoho menej než koľko tá piplačka bola hodná...a hlavne potom vysvetľovať "klienotvi" že nemôžem za ten a henten "nedostatok"...ale možno je chyba vo mne, čo ja viem =D

A prajem veľa šťastia pri hľadaní servisu, pretože aj pri výmene je dosť probémov. Ja som to robil 2 krát a vždy som za to vypýtal/dostal omnoho menej než koľko tá piplačka bola hodná...a hlavne potom vysvetľovať "klienotvi" že nemôžem za ten a henten "nedostatok"...ale možno je chyba vo mne, čo ja viem =D
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
-
asd111
vymenil bych to ale nevemu si na triko když to nepude už kuli tomu krytu muže zapadnot HB nebo tak
de o kvalitu toho kritu jinak podle nabodu na http://www.ifixit.com to dokaže i malo šikovný člověk
)
de o kvalitu toho kritu jinak podle nabodu na http://www.ifixit.com to dokaže i malo šikovný člověk
)-
M29
- Starý pes fóra :)

Principielně ti nebude chtít NIKDO, kdo je trochu soudný a má zkušenosti ti to vyměnit, pokud ti sám nedodá ten kryt. Je to vcelku jednoduché, ty si koupíš nějakou fake plečku na Aukru, on se s tím bude sr*t a stejně to bude mizerně pasovat a ty budeš vřeštět, že to odflákl a nikdo nebude spokojený. Takže na vlastní nákup krytu zapomeň, obrať se na nějakého technika (osobu nebo firmu, to je vcelku fuk), co si vozí vlastní díly a garantuje tak jejich funkčnost a nech si to namontovat. Kvalitní kryty rozhodně nestojí dvě stovky, to by snad mohlo být samo o sobě výmluvné... stačí trochu přemýšlet 

> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
-
F4kt0r
No jo, máte pravdu
Ten na Aukru stál přesně okolo dvou stovek. Teď koukám kde se pohybujou originály a to je trošku někde jinde. Tak dvě stovky vyhozený do kanálu mě nezabijou, ale je to škoda. Tak díky 
Ten na Aukru stál přesně okolo dvou stovek. Teď koukám kde se pohybujou originály a to je trošku někde jinde. Tak dvě stovky vyhozený do kanálu mě nezabijou, ale je to škoda. Tak díky 
-
M29
- Starý pes fóra :)

Přiznám se, že cenu jsem střelil od oka, podle toho, jak jsem kdysi měl podobnou nepříjemnou zkušenost na eBayi.
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <