Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V nejbližších dnech se dočkáme pokračování závodní hry Drawrace. Vším úkolem je nakreslit na okruh trasu po které auto pojede. Hra nabídne 16 různých vozů a 32 rozmanitých závodních tratí. Na tuhle hru se dost těšim protože v prvím dílu je super muliplayer s kterym jsme si ve škole vždy dost vyhráli.
DrawRace 2 je ted zadarmo jenze po urcite dobe hrani mi hra spadne a pak uz do ni nejde najet .. zkousel jsem ji vypnout v multitasku aj restartovat zarizeni .. hru se mi povedlo spustit jen kdyz jsem vypl pripojeni k interenetu .. a kdyz ho zapnu tak hra se zase nechce rozjet navic nefunguje sound .. jen music .. :/ nemel ste nekdo stejny problem ?
Xilias píše:DrawRace 2 je ted zadarmo jenze po urcite dobe hrani mi hra spadne a pak uz do ni nejde najet .. zkousel jsem ji vypnout v multitasku aj restartovat zarizeni .. hru se mi povedlo spustit jen kdyz jsem vypl pripojeni k interenetu .. a kdyz ho zapnu tak hra se zase nechce rozjet navic nefunguje sound .. jen music .. :/ nemel ste nekdo stejny problem ?
Presne to isté, prestal ísť zvuk, ide iba ten potlesk keď vyhrám a hra vždy pri loadingu spadne.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
No tak to budem asi muset pockat na nejaky ten update .. :/ nebo fakt nevim co s tim .. :/ kdyz preinstaluju ztratim pozice hra jede bez problemu ale po chvilli stejny error .. :/