Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dolphin je jeden z nejpoužívanějších prohlížečů na Androidu, je dobře, že přichází i na iOS. Jen škoda, že se (zatím?) jedná o aplikaci určenou pouze pro iPhone. Verze pro iPad snad brzy dorazí také.
hlavní plus je že si na gesta nastavíte cokoliv a stahování. Jinak je to hrozně pomalé (oproti Safari) a omylem taháte z boku ty nabídky, fullscreen je takový nedokonalý. Ty "Tabs" přibudou do Safari v iOS5, taktéž reader atd atd to tady rozepisovat nebudu. Takže NE, hlavně kvůli rychlosti.
Co znamena hrozne pomale, testoval si to nejako? Mne pride byt rovnako rychly ako Safari, ak nie rychlejsi. Teda urcite je rychlejsi, ak mam napr. otvorenych viac tabov a prepinam medzi nimi. 3GS/4.2.1
Prohlížeč se mi velice líbí, ale měl bych pár dotazů. Lze nějak docílit bez Jailbreaku toho, abych mohl nějak kompletně vypnout používání Safari a používat třeba jen Dolphin? Napadlo mě třeba přes Nastavení > Obecné > Omezení a tam jej úplně deaktivovat, otázka ale spíš je, jestli se i tak každý odkaz třeba v aplikaci nebude chtít otevřít jen v Safari. Takhle vlastně nový prohlížeč i když je o dost lepší, postrádá trochu smysl...
OT: take zaujimave pozeranie na komentare ludi v tomto vlakne. Najprv nekriticke nadsenie a odporucanie aby si Safari vzalo priklad, potom prve nesmele hlasy "vyborne ale..." az po vyhlasenia o nepouzitelnosti :-) (nic v tom nehladajte, len som cital prispevky od prveho po posledny). Hold premalovat jeden (zbytocne obsadeny) riadok za "kartu" s podobnym vzhladom ako nieco ine, sa neoplaca ak to potom nefunguje :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Velice zvláštní, že to přehraje některá flash videa . To na Appstoru asi dlouho nebude . Vyšel update, je rychlejši, furt nevyjíždí ty boční lišty, řádek s adresou zajíždí. Opravdu nechápu, proč je to tak osekané. Koukal jsem na to jak to vypadá na androidu a je tam mnoho funkcí navíc.
iPad verze je super. U mě nahradil iCab a už nepoužívám nic jiného. Hrozně mi vyhovují gesta. Jediná věc kterou iCab umí a Dolphin ne. Je, že stažené soubory mohu vydět přímo v iTunes, což u Dolphin zatím neumí.
iPhone 4 32GB Vodafone CZ iPad 16GB WiFi verze Mac Mini 1. gen 2,4 GHz 4GB RAM http://www.jablickar.cz