Zdravim, mam v routeru dve USB a k nim pripojene dva HDD. Buzzplayerem streamuju video, ale nezobrazim s nim fotky a dalsi dokumenty na HDD. nevite nekdo o univerzalnim reseni, totiz o aplikaci, se kterou otevru vse na sitovem disku?
Diky.
App pro pristup na HDD na domaci WiFi siti
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Suspect
-
- Host
Re: App pro pristup na HDD na domaci WiFi siti
http://itunes.apple.com/cz/app/goodread ... ?mt=8&ls=1
Je to jeden ze dvou podle mně nejlepších programů na tyhle věci. Ten druhý je ifiles, ale ten nemám takže nevím přesně.
Je to jeden ze dvou podle mně nejlepších programů na tyhle věci. Ten druhý je ifiles, ale ten nemám takže nevím přesně.
-
- Suspect
No nevim, zatim jsem neprisel na to, jak se Goodreader pripoji na domaci WiFi sit....
-
- Host
No nějak to jde. Přesně to co si tu psal jsem s tímhle programem připojil. Až budu mít chvilku, tak se na to kouknu.
Edit: Takže jsem to zjišťoval a je to iExplorer.
http://itunes.apple.com/cz/app/iexplore ... 33225?mt=8
Takto: Síť - upravit - přidat síť - ve vyskakovacím okně zvolit přidat.
Ukáže se tabulka, vyplnit jméno, server, uživatelské jméno, heslo.
Pak zmáčknout hotovo a hotovo.
Hned potom by to mnělo fachčit.
Mně to jede takto:
wifi router TP-LINK TL-WR1043ND, v něm v USB flashdisk. Na ni se bezdrátově umím dostat z iPhone.
Před pár měsíci jsem to zprovoznil, jenže se mi to k ničemu nehodí
, tak jsem nevěděl hned přesně.
Doufám, že sis nekoupi ten goodreader zbytečně kvůli mně, jestli jo tak tě budu muset odškodnit
Edit: Takže jsem to zjišťoval a je to iExplorer.
http://itunes.apple.com/cz/app/iexplore ... 33225?mt=8
Takto: Síť - upravit - přidat síť - ve vyskakovacím okně zvolit přidat.
Ukáže se tabulka, vyplnit jméno, server, uživatelské jméno, heslo.
Pak zmáčknout hotovo a hotovo.
Hned potom by to mnělo fachčit.
Mně to jede takto:
wifi router TP-LINK TL-WR1043ND, v něm v USB flashdisk. Na ni se bezdrátově umím dostat z iPhone.
Před pár měsíci jsem to zprovoznil, jenže se mi to k ničemu nehodí

Doufám, že sis nekoupi ten goodreader zbytečně kvůli mně, jestli jo tak tě budu muset odškodnit

-
- Suspect
OK, to bys byl hodnej....