Ovládání ps3 přes wifi - bluetooth
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ovládání ps3 přes wifi - bluetooth
Ahoj všem, existuje nějaká aplikace na ovládání ps3?
-
- Pokročilý uživatel
Re: Ovládání ps3 přes wifi - bluetooth
http://www.google.sk/search?sourceid=ch ... via+iphone Fakt je to také tažké to napísať do googlu?
Děkuji za pomoc, opravdu není těžký to tam napsat, ale i tak jsem nenašel nějakou app co by to dokázala (bez dalšího příslušenství). Právě že než jsem založil tohle téma,
hledal jsem v google 2 dny a výsledek stejný jako při tvém dotazu pana google
PS: Vím že to sem moc nepatří, ale nechci zakládat další téma a tak se ptám tady.
Je nějaká aplkace pro přehrávání avi v iphone na iOs 3.1.3.?
Ještě jednou děkui za pomoc
hledal jsem v google 2 dny a výsledek stejný jako při tvém dotazu pana google

PS: Vím že to sem moc nepatří, ale nechci zakládat další téma a tak se ptám tady.
Je nějaká aplkace pro přehrávání avi v iphone na iOs 3.1.3.?
Ještě jednou děkui za pomoc
- rony
- Klub čistého iOS
Je taka. Na fore sme tych NIEKOLKO aplikacii rozsiahle preberali, takze PREPAC ale skusime to takto: mas trosku casu, takze ked uz vies, ze existuju, tak si ich uz na fore postupne najdes, ano? :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Pravda, stačilo mi na foru hledat 3 min. a video pro můj tel je vyřešené. Děkuji, nojo no člověk na pravém místě
Prosím tě a co s tím PS3, nenašlo by se něco? Moc prosím

Prosím tě a co s tím PS3, nenašlo by se něco? Moc prosím

čo presne myslíš pod tým že "ovládanie PS3" to chceš hrať hry cez mobil alebo ako?
Neviem či poznáš ale ja mám Pocket BLU, je to APP zdarma na AppStore a ovláda to prehrávač na PS3 cez Bluetooth. Zatiaľ to je jedine čo som mál funkčné 

Tak to je přesně co hledám DĚKUJI, právě ovládat média, video, prohlížení fotek, hudby. Prostě dálkový ovladač. Jak si to prosím tě spojil?
No mne sa to automaticky sparovalo keď som dal Remote ... tebe to tak nejde ?
ne, ani náhodou nemůžu se spojit. Nenastavuje se ještě něco v PS3?