Odoslanie SMS v zadanom čase [premenoval rony]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odoslanie SMS v zadanom čase [premenoval rony]
Čaute, možno mnohým z vás sa stala taká vec, že mali ste napísať dôležitú sms v určitý čas a zabudli ste. Ja by som chcel spýtať, či neexistuje nejaká taká aplikácia, do ktorej si napíšem čo chcem dotyčnej osobe poslať, vyberiem dotyčnú osobu, ktorej to chcem poslať a vyberiem čas o koľkej by sa mala sms odoslať a v daný čas sa potom odošle? Neviem, možno je to sci-fi, ale privítal by som niečo také.
Alebo potom aspoň nejakú aplikáciu (to už viem, že niečo také existuje), že si napíšete čo máte v daný deň urobiť a zobrazí sa vám to na lock screen, čiže na uzamknutej ploche, diky moc.
[mod=RONY]skus sa niekedy zamysliet aky Predmet davas vlaknu a inspiruj sa tym, ako som to pomenoval ja. To tvoje "existuje taka aplikacia" je dost hlupe.[/mod]
Alebo potom aspoň nejakú aplikáciu (to už viem, že niečo také existuje), že si napíšete čo máte v daný deň urobiť a zobrazí sa vám to na lock screen, čiže na uzamknutej ploche, diky moc.
[mod=RONY]skus sa niekedy zamysliet aky Predmet davas vlaknu a inspiruj sa tym, ako som to pomenoval ja. To tvoje "existuje taka aplikacia" je dost hlupe.[/mod]
Re: Existuje taká aplikácia?
Naistaluj LockInfo do kaleddáře si dej připomínku s alarmem a trošku úsměvná rada když si předem tu SMS napíšeš tak stačí tapnout na odeslat 

-
- Senior uživatel
ano existuje.. BiteSMS na Cydii.. kedze nemas uvedene, aky iDevice, iOS mas a ci mas JB, tak sa necuduj, ked ti v buducnosti nikto neodpovie..
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB
Apple TV 4 64GB
- rony
- Klub čistého iOS
Zacni pouzivat Google Calendar aj ty aj ta dotycna osoba :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: Odoslanie SMS v zadanom čase [premenoval rony]
Okey, poučil som sa
Renecek - Tak keď nemám nič napísané, to znamená, že JB nemám a ani nechcem. Kupujem normálne cez Appstore aplikácie. A ostatné dopíšem.
Snoopy - ďakujem

Renecek - Tak keď nemám nič napísané, to znamená, že JB nemám a ani nechcem. Kupujem normálne cez Appstore aplikácie. A ostatné dopíšem.
Snoopy - ďakujem
-
- Senior uživatel
najprv som dotycnemu poradil a teraz sa pytam ja, existuje nieco podobne, kde si napisem sms, nastavim datum, cas a odosle sa? No pozor, nie pre JB iP.. kedze mam iOS 5 a je len tethered, neplanujem si ho nahodit 

MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
Apple TV 4 64GB
Apple TV 4 64GB
- rony
- Klub čistého iOS
Google Calendar. poriadne pozeraj form vkladania novej udalosti a moznosti notifikacii :) nie je to sice na lubovolne cislo... no ved uvidis
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Senior uživatel
dikesky, ceknem to 

Apple TV 4 64GB
Apple TV 4 64GB
-
- iPhone expert
Kdybys trochu hledal tak najdeš že už jsem na toto forum dokonce do sekce aplikace takovou aplikaci dával na úplně stejný dotaz.
Je na Appstore a je free: http://itunes.apple.com/cz/app/mlist-to ... 96461?mt=8
Dopředu si napíšeš sms, napíšeš adresáta, nastavíš čas/datum. Jen abys neposílal 20 sms v průběhu noci tak vždycky se ti ukáže notifikace, dáš potvrdit, a sms je na cestě.. je tam i volání, mail, sms, úkolovník
Je na Appstore a je free: http://itunes.apple.com/cz/app/mlist-to ... 96461?mt=8
Dopředu si napíšeš sms, napíšeš adresáta, nastavíš čas/datum. Jen abys neposílal 20 sms v průběhu noci tak vždycky se ti ukáže notifikace, dáš potvrdit, a sms je na cestě.. je tam i volání, mail, sms, úkolovník
-
- Senior uživatel
hlavne klud GR3NADE, nemusis to hned tak prezivat
vdaka za app, ceknem ju

Apple TV 4 64GB
Apple TV 4 64GB
-
- iPhone expert
renecek: OT: ale já jsem v klidu
Jen jsem připomínal že by nebylo na škodu příště spíš hledat než zakládat nové téma
navíc to nebylo na tebe, jen jsem si přečtl první příspěvek, do hledáčku jestli někdo už neradil to stejné co já a když jsem zjistil že to sem nikdo nedal, dal jsem to sem já, to je celé.