Základný OS v ipad 2?
Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla, jako jinde na fóru. . Julek
Platí zde stejná pravidla, jako jinde na fóru. . Julek
-
- Host
Základný OS v ipad 2?
Ahoj objednal som si ipad 2 zo zahraničia (dubaj) a potrebujem vedieť aký základný OS je v ipade 2 pri kúpe čítal som že 4.3 ale neviem či tým myslia 4.3.0 alebo 4.3.x Môže mi niekto povedať aký základný OS je v ipade 2?
Ďakujem...
Ďakujem...

-
- Senior uživatel
Re: Základný OS v ipad 2?
4.3.0 nebo 4.3.1 nebo 4.3.2, případně 4.3.3
Jak to máme vědět. To jakou verzi budeš mít v iPadu ovlivňuje především faktor, kdy byl iPad 2 vyroben. Na 90% to bude 4.3.1 případně 4.3.2. Předpokládám, že 4.3.4 kvůli blokaci díry na JB tam nebude, ta je moc čerstvá.
Ať už tam bude jakkákoliv verze z 4.x, tak je snad na tobě, jakou si tam poté nainstaluješ.

Jak to máme vědět. To jakou verzi budeš mít v iPadu ovlivňuje především faktor, kdy byl iPad 2 vyroben. Na 90% to bude 4.3.1 případně 4.3.2. Předpokládám, že 4.3.4 kvůli blokaci díry na JB tam nebude, ta je moc čerstvá.
Ať už tam bude jakkákoliv verze z 4.x, tak je snad na tobě, jakou si tam poté nainstaluješ.

-
- Host
No na mne to moc nie je akú si tam potom nainštalujem keď tam bude 4.3.1 tak tam strčím iba najnovšiu keďže nemám zálohu........ :/

-
- Moderator fóra
muzes to prosimte napsat treba nove s carkami, precetl jsem to x-krat a vazne jsem s toho tveho postu nic nepochopil

jinak nikdo ti nikdy nerekne jaky tam bude fw, max kdyby si zjistil jaky tyden vyroby je ten dany vyrobek a pak si na netu zjistil jaky fw byl v tu dobu aktualni a jaky by tam asi mohl byt, takze az ti prijde, zjistis co tam mas ....
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- Host
Ide mi hlavne o JB pretoze potrebujem par veci z cydie (ifile, SBSetings, atď... . A ak tam bude 4.3.1 tak to bude dost tazka praca s ipadom kedze tam JB nedam. Preto som sa chcel informovat ako su na tom ipady 2 a aky OS do nich davaju. Ale zrejme je to u kazdeho inak.

-
- Senior uživatel
speed332 píše:Ide mi hlavne o JB pretoze potrebujem par veci z cydie (ifile, SBSetings, atď... . A ak tam bude 4.3.1 tak to bude dost tazka praca s ipadom kedze tam JB nedam.
Jaká těžká práce??? Pokud tam budeš mít 4.3.1 i případně jiný, tak provedeš standardní aktualizaci na 4.3.3 a následně JB. Prober se...

-
- Moderator fóra
Základný OS v ipad 2?
A jak tam ten fw 4.3.3 nahraje? Kdyz dostane nizsi fw tak tam bude moci mit ten, nebo nahrat posledni podepisovany. A jelikoz fw 4.3.3 uz bez shsh nahrat nejde tak ho tam nedostane takze muze jenom doufat aby tam byl.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone

Manual iPhone
Já ve včera koupeném iPadu 2 mám 4.3.3, takže bych si tipl, že to tazatel bude mít stejné. iPad 2 není žádný ležák, měl jsem dost problém ho sehnat, takže to určitě bude čertvě vyrobené...
-
- Host
Tak mi ostáva dúfať že môj ipad 2 je novo vyrobený a bude v ňom 4.3.3 ...... :/

-
- Host
btw speede jak ipad vychazi cenove z Emiratu? Mas nejakou url s referenci kde jsi to objednaval nebo jak jsi na to dosel?
-
- Host
No objednal ako objednal... v podstate mi ho kupila sestra ja som si ho "objednal" u nej. Kúpila ho minulý týždeň v dubaji.
A cenovo to vychádza veľmi výhodne oproti iným krajinám v podstate za pár šupiek.
EDIT: Vyriešené došiel ipad 2 64 GB iOS 4.3.3 môžete lock
A cenovo to vychádza veľmi výhodne oproti iným krajinám v podstate za pár šupiek.
EDIT: Vyriešené došiel ipad 2 64 GB iOS 4.3.3 môžete lock