Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
už dlhšie nie som majiteľ iPhonu. Crash A teraz si idem kúpiť iPod Touch 4 a chcem vedieť, existuje nejaká plnohodnotná aplikácia s ktorou by som dokázal tvoriť plnohodnotné tabuľky - excel. Ktoré keby som exportoval, mohol by som to ešte doupravovať v original Excel-y.
Ja mam aplikaci Quickoffice, ktera tohle umi, ale rekl bych, ze to co jsem videl pred lety na MDA s kapesnimi Windows, tak to vypadalo a mozna i fungovalo lepe. Nevim, jeste jsem na vazno zadnou tabulku v iPhonu nedelal.
Co se tyce propracovanosti, mozna budou ty Numbers (Excel od Applu) vypadat a fungovat lepe a melo by to byt schopne ukladat i do XLS. Ale memam to vyzkousene.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Jenze pokud se nepletu gak v numbers jdou dokume ty ukladat i do excel formatu a v ms office by meli jit normalne otvirat, tak samo jako excel soubory by meli jit otvirat a upravovat v numbers. Takze at se tazatel podiva v appstoru na Numbers, a rozhodne se zdali mi to bude dostacovat.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
No tak to Number vyzerá fakt skvelo, keď mi to bude vedieť tabuľku exportovať do xls alebo xlsx tak to bude extrémne dobre. Len taká podotázočka, keď niečo napíšem, uložím ako si to exportujem do PC? :-/ Ďakujem
// keby sa to dalo poslať na e-mail bolo by super, či je iný systém?
OK, sice neumí sloučit buňky, ale jinak zase umí milion věci které u ostatních aplikací na iPhone nenajdeš ani náhodou. Bezkonkurenční ovládání. Na iPhone bych neuvažloval nikdy o ničem jiném než Numbers. Měl jsem např. Documents To Go a v ovládání a funkcích fakt o 2 třídy níž.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Ja jsem v tom tolik nedelal, ale nedavno jsem potreboval napsat neco ve Wordu a zlobilo tam zarovnani - jak jsem dal zarovnat jinam nez bylo to zakladni, uz to neslo zarovnat doleva.
Ten Excel me v tom odradil po te, co jsem zjistil, ze jsou nektere bunky necitelne z duvody zmen <velikost pisma - velikost bunky>. Mohl jsem to v tom dokumentu cele opravit, ale pak by to vypadalo blbe zase v pocitaci.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...