Synku, takových jako ty, kteří se odněkud vynořili a chtěli nás blbce na tomto fóru o něčem poučovat, těch tu už pár bylo. Vycházíš pouze z údajů na AppStore (které nikdy nejsou a ani nebudou vyčerpávající či dokonce 100% pravdivé), na základě kterých cca před půldruhým rokem či dvěma pár webů chtělo své čtenáře ohromit „recenzí“ a napsali to pouze na jejich základě (např. další nesmysl o tom, že tato navigace není lokalizovaná do češtiny, protože tam prostě v popisu češtinu nenašli, někde si to na můj popud i opravili). Nesmíš hned všemu, co se kde na netu (ne)píše věřit, číst a kopírovat umí kdekdo, ale ověřit si informace už chce trochu víc iniciativy (než budu někam veřejně psát blbosti, nepravdy, polopravdy či dezinformace, ať už z neznalosti, blbosti, lenosti a nebo dokonce záměrně). A co napíšu já opravdu není důležité, to máš pravdu, důležitá jsou neoddiskutovatelná fakta, tohle holt není o názoru, je to o celkem hmatatelných a dokazatelných skutečnostech. Raz už pochop.
Tak se klidně posaď a prohlídni si pár obrázků (TomTom ve verzi Eastern Europe, obrázky jsou z iPadu bez JB a jakýchkoliv úprav programu, tedy čistá originální instalace)…

Jenom ještě doplním pár dalších věcí:
• Před nějakým časem v popisu TT EE na AppStore průjezd Rakouskem byl dokonce zmíněn, teď tam např. už nejsou ani ty jazykové mutace, které jsem nakousl na začátku.
• Češtinu a tu průjezdní část Rakouskem TT EE obsahoval v těchto mapách dávno před tím, než něco takového, jako je iPhone, vůbec existovalo. Asi je to oboje veřejné tajemství
• Pokud by se už chtěl nenažraný TT napakovat, tak pro to existují určitě vděčnější trhy, několikanásobně větší, třeba Polsko či Německo. Ale určitě ne CZ a SK. Tady jde bohužel pouze o určitou neschopnost či krátkozrakost některých jedinců ve vedení TT. To ostatní už je pouze tvůj problém.
• Pokud si v Navigonu upravuješ ten instalační soubor, jak píšeš, tak je mi tě líto, dá se to už nějakou dobu řešit jednoduše a elegantně i bez JB pouhým odmazáním přímo z iDevice.