připravili jsme pro vás novou aplikaci Deníku. Snažili jsme se přitom co nejvíce vyslyšet připomínky, které jste měli k té první. Doufáme, že se vám bude líbit.
Co aplikace umí? Na jednom místě najdete kromě přehledu nejdůležitějších celostátních a světových událostí především zpravodajství 71 regionálních Deníků. Tedy zprávy přímo z vašeho okolí – města, okresu, kraje.
Aplikaci jsme se snažili navrhnout tak, aby její ovládání bylo, i přes obrovské množství dat, které obsahuje, co nejvíce intuitivní. Z hlavní stránky se můžete prokliknout do jednotlivých krajů a z kraje pak rovnou na hlavní stránku vašeho okresu. V okresu máte možnost zobrazit výpis zpráv z jednotlivých rubrik.
Můžete si ale také váš okres vybrat a přejít na něj přímo z hlavní stránky kliknutím na ikonu Můj Deník.

Nechápu co pokaždé vede vývojáře k tomu aby aplikaci na čtení novin či sledování televize udělali nejdřív na iPhone a až po několika měsících (v lepším případě, v horším vůbec) na iPad?? Vysvětlí mi to někdo protože já to považuji za mentální retardaci.

http://itunes.apple.com/cz/app/denik/id445600366?mt=8