Ikony
-
- Starý pes fóra :)
Re: WiFi Rainbow stars
Rekl bych, ze bude chtit zelenou - jako je zaklad a vse o SMS, MMS apod.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Re: Ikony
jenicekk píše:Tady nejsou? http://macthemes2.net/forum/viewtopic.php?id=16784696
Cau pls nemohl bys uploadnout vsechny tvoje ikonky iPear? Zacinam byt tvum fandou, vsechno co vytvoris ve photoshopu je perfektni

-
- Mírně pokročilý
Pouzivam ted ikony z tematu TimeMachine, ale potreboval bych vytvorit zbyle ikony (viz. screeny). Ujmul by se toho nekdo? (treba jenda
) Predem velike diky.
Ikony ke stazeni zde:
http://www.edisk.cz/stahni/54900/Icons.rar_2.69MB.html
nevkládej věci do code ! adresa upravena podívej se do FAQ jak vkládat odkazy. Julek

Ikony ke stazeni zde:
http://www.edisk.cz/stahni/54900/Icons.rar_2.69MB.html
nevkládej věci do code ! adresa upravena podívej se do FAQ jak vkládat odkazy. Julek
Naposledy upravil(a) fido_cz dne sob kvě 24, 2008 7:56 am, celkem upraveno 1 x.
-
@ fido_cz: no nejlepsi by bylo, kdyby nekde byl .psd soubor, abych mel alespon castecnou predlohu. Kdyztak zitra neco zkusim vytvorit.
Btw. linky nepatri do code !! Navic to rozhazuje layout.
Btw. linky nepatri do code !! Navic to rozhazuje layout.
@jenicekk tak sse to rusi, na tom forumu je sposta ikonek (ja jich mam kolem 140 v tematu).. Diky za link . Uz mam zmenene vsechny ikonky az na NuPogodi
Jestli ji mas tak pls uploadni. Predem dik 
Btw: tady sou iPear ikony:http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/30716/iPear_icons.rar_2.89MB.html

Btw: tady sou iPear ikony:http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/30716/iPear_icons.rar_2.89MB.html
-
- patron iPhone.cz
@alanisko
V pohodě, dík. Klidně udělej tu zelenou a ještě bych poprosil v té samé modré ikonku ke klasickým SMS.
Kuju
V pohodě, dík. Klidně udělej tu zelenou a ještě bych poprosil v té samé modré ikonku ke klasickým SMS.
Kuju
to sem resil predevcirem, byl sem pekne vylekanej, ale PC iPhone detekuju uplne normalne, pouzi nakej prohlizec systemu (t-pot, PC Suite) a ted nevim jestli si pouzil theme v SMB jestli jo tak jen vymaz to tema, a jestli manulane tak bych tam zkusil nahrat neco jinyho co vis ze funguje
@jerrx
cti poradne.. ja je nestahoval z telefonu... jestli chces mi jistotu tak si to zkopci pres winscp ale ja s nima problemy nemel... co presne z toho si hodil to telefonu?
cti poradne.. ja je nestahoval z telefonu... jestli chces mi jistotu tak si to zkopci pres winscp ale ja s nima problemy nemel... co presne z toho si hodil to telefonu?
alanisko píše:aha.. Ja to cely stahnul nekde z modmyiphone myslim.. Bylo u toho napsano ze jsou to original png. Ale muzes to obarvit jak chces
@scorpi

nebo s mensim pismem sms]

EDIT: na specialni prani modra je dobra

nebo s mensim pismem sms]

EDIT: na specialni prani modra je dobra

-
Zatiaľ som si vždy vedel nájsť ikony ktoré sa mi páčili ale teraz by som chalani potreboval vašu pomoc 
Vedel by mi niekto obarvit ikonu pre telefón (phone) ?
Potreboval by som takú peknú bledomodrú
Mám v docku: phone, text, mail, Safari.
Ikonu na SMS(text) som si už zohnal čiže už mi chýba iba tá k telefonu tak aby všetky spolu ladili.
EDIT: Prípadne ak sa už niekto ujme mojej prosby, môže prefarbiť aj ikonu SMS aby teda náhodou neboli príliš odlišné odtiene
Ďakujem zatial.

Vedel by mi niekto obarvit ikonu pre telefón (phone) ?
Potreboval by som takú peknú bledomodrú
Mám v docku: phone, text, mail, Safari.
Ikonu na SMS(text) som si už zohnal čiže už mi chýba iba tá k telefonu tak aby všetky spolu ladili.
EDIT: Prípadne ak sa už niekto ujme mojej prosby, môže prefarbiť aj ikonu SMS aby teda náhodou neboli príliš odlišné odtiene

Ďakujem zatial.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
iPhone.cz
-
@alanisko :
no, este to nie je ono
ked teda budes mat cas a bude sa ti chciet s tym pohrat tak skus este bledsiu modru, taku ako je obarvena original ikona na mail a safari.
a este by tam mohol byt aj ten kruhovy obluk, cize v hornej casti ikony to vyzera ako taky odlesk, neviem ci som to dobre vysvetlil
proste take nieco ako na original ikone SMS
EDIT: čiže skús prosím vytvoriť ikonu aj pre Phone aj SMS (prefarbiť tie originálne) v čo najbližšom odtieni ako má ikona Mail a Safari...keby si sa presne trafil tak by som bol velmi velmi happy
...to mi totiž ešte chýba k dokonalosti, tak aby mi ladili ikony v Docku
no, este to nie je ono

ked teda budes mat cas a bude sa ti chciet s tym pohrat tak skus este bledsiu modru, taku ako je obarvena original ikona na mail a safari.
a este by tam mohol byt aj ten kruhovy obluk, cize v hornej casti ikony to vyzera ako taky odlesk, neviem ci som to dobre vysvetlil

proste take nieco ako na original ikone SMS
EDIT: čiže skús prosím vytvoriť ikonu aj pre Phone aj SMS (prefarbiť tie originálne) v čo najbližšom odtieni ako má ikona Mail a Safari...keby si sa presne trafil tak by som bol velmi velmi happy

...to mi totiž ešte chýba k dokonalosti, tak aby mi ladili ikony v Docku
iPhone.cz
iPhone.cz
-
chci se s vama podelit o tuto ikonku co jsem vyrobil pro terminal 
Terminal
http://i26.tinypic.com/1zgx56o.png

Terminal
http://i26.tinypic.com/1zgx56o.png
-
- Sons of Jailbreak
alanisko píše:@jerrx
ja to kopiroval pres winscp .. kopiroval jsem jen ty pngcka tak nevim .. ale co uz aspon jsem konecne vyzkousel winpwn

iPhone 5 | iOS 8
MacBook Pro | OS X 10.10
MacBook Pro | OS X 10.10
-
@jerrx : super, normálne si sa strafil 
ale aj tak to ešte nie je úplne ono...veľmi spolu neladia všetky 4 ikony.
Takže prikladám tú moju ikonu na sms, ktrá ale nie je úplne doladená:

Original phone a sms ikona ak by ju bolo treba:

A tu sú originál ikony k mailu a safari:

čiže ak by sa niekomu chcelo s tým pohrať tak aby ikony phone a sms ladili k safari a mailu.
Dúfam že nie som veľmi náročný

ale aj tak to ešte nie je úplne ono...veľmi spolu neladia všetky 4 ikony.
Takže prikladám tú moju ikonu na sms, ktrá ale nie je úplne doladená:

Original phone a sms ikona ak by ju bolo treba:

A tu sú originál ikony k mailu a safari:

čiže ak by sa niekomu chcelo s tým pohrať tak aby ikony phone a sms ladili k safari a mailu.
Dúfam že nie som veľmi náročný

iPhone.cz
iPhone.cz
hmm asi nic ??? dokazal se nekdo registrovat sem http://www.customizeapp.com/user/signUp ?? davam jim tam serial cislo a nic aah. 

-
@ jerrx: dobra prace. Ty ikonky si kompletne tvoril sam? Me se na tom hlavne libi ta barva, takze proto chvalim
@ chansey: no takhle jsem to myslel. Ale je pravda, ze si to musel udelat sam - ty znaky.

@ chansey: no takhle jsem to myslel. Ale je pravda, ze si to musel udelat sam - ty znaky.
-