omlouvám se za OT:
Jirkus píše:Pokud pošleš PDF a protistrana nebude mít speciílní program pro editaci PDF - typicky Adobe Writer v ceně cca. 8 tisíc o žádném poznámkování dokumentu nemůže být vůbec řeč.
Adobe reader na widlích (potřeba správně nastavená práva pro editaci PDFka), Preview na Mac OSu. Jednoduché, až primitivní.
Jirkus píše:Možná, že si jenom myslíš, že na vaší škole začali provádět změny už před třemi lety, když tyhle změny minulý rok doporučila všem vysokým školám akreditační komise (uděluje a odebírá povolení provozovat VŠ).
Cos tímto odstavcem chtěl říct? Moc jsem to nepochopil.
Ještě jednou se omlouvám za OT, chtěl jsem jen autorovi tohoto vlákna poradit, ať se ten TeX radši naučí, že se to třeba jednou bude hodit (aspoň se tím pak může pochlubit v životopisu). Diskuse TeX vs Word (jakékoliv verze) zavání trolovinou. Kdo chce, bude používat "druhořadý sázecí program Tex, který použiješ pravděpodobně jenom jednou" a kdo chce, bude používat "Word, který se používá všude".
Jirkus: kdybys se ti chtělo reagovat, pošli mi radši PM, ať nezaplevelujeme vlákno...