... Nuz dnes ho uz nemam
chyba mi akurat kontakt so spoluziakmi.. ci uz skuskove alebo len tak 
... Nuz dnes ho uz nemam
chyba mi akurat kontakt so spoluziakmi.. ci uz skuskove alebo len tak 

) no už som z toho akosi vyrástol a mám tam len ľudí, ktorých nejako potrebujem a nechce sa mi vkuse vyvolávať. Ale koniec koncov, keď som na pc, tak mi fb beží vždy

mam tam dost priatelov kedže furt beham niekam von
a hlavne tabory atd
osobne mam 640 priatelov... minule som pocital že z toho 55O poznam...zvyšok su doublenicky a par čo nepoznam
No toť celý můj názor.

Kdyby si se ho zbavil ze svého života, tak tě ani nenapadne o tom mluvit, pokud to jedině nebereš jako nějaký druh terapie. 

Ja mam priatelov okolo 300 a su to ludia ktorych poznam. Staci aj malo, ale hlavne ze viem o koho ide. Lenze mam filtrovane skupiny, blokovane statusy, nastavene prava a podobne. Jednoducho to, co je pre niekoho urcene sa k nemu aj dostane a ostatni vidia prd. Netreba kvoli tomu zakladat nove ucty a mat 10 priatelov.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

a nevedu mše za hříšné duše trávící spoustu času na něm.
Ani nemám potřebu vypalovat jejich servery.
Koneckonců je to jejich život a jak ho stráví, kde ho stráví, je to jejich věc. Jestli doma na FBku nebo v přírodě na kole třeba.

momentálně mám 60 přátel a říkám si kde se to tam vzalo, budu muset co nejdřív promazat seznam lidí

)
Dave píše:...bohužel jak už tu někde zaznělo štvalo mě že jsem někam šel a každý o mě věděl všechno co by měl např. vědět jen opravdový kamarád.

))

macodk3 píše:Takmer všetci ste tu tzv. "anielikovia" ktorý hovoria že na facebooku sú le raz za 2 mesiace alebo nikdy.. tak ja vám objasním že strácate pojem o čase.