Z windows 7 na Mac OS
-
- Mírně pokročilý
Z windows 7 na Mac OS
Čao, možná hloupá otázka, (pokoušel sem se hledat v Google) upozorňuji předem, ale moje angličtina je trochu kolapsní a čas taky moc nemám. Zajímalo by mě jestli se dá třeba přejít z Windows 7 na Mac OS, jestli to není úplně zcestné.
Tipy odpovědí jako: Jsi mimo nebo tak příjmu v pohodě.

Naposledy upravil(a) miroslavpriesol dne ned čer 19, 2011 11:38 am, celkem upraveno 1 x.
Iphone 7 silver 256
-
- Moderator fóra
Re: Windows 7 na Mac OS
Dá sa prejsť, ale musíš si kúpiť nejaký mac
Nie iba ako software..

MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Senior uživatel
Možná by nebylo špatné změnit název tématu na " Z windows na MAC OS" Současný název zavádí tomu, že chceš nainstalovat Win7 na MAC OS
Windows 7 se moc s macem srovnat nedají.
Pokud do toho pujdeš doporučuji ti přečístt si knihu "začínáme s macem"
Windows 7 se moc s macem srovnat nedají.
Pokud do toho pujdeš doporučuji ti přečístt si knihu "začínáme s macem"
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
iPhone 2G Totality Expert
-
- Klub čistého iOS
V tom je právě Mac kouzelný, že se na něm dá v emulaci provozovat více systemů, windows v jednom okne,třeba i Linux v dalším a vše běhá v prostředí mac ,jak má. Většina lidí, které znám, že přešli na mac, se již nechce vrátit zpět ani omylem a pokud jsou nuceni pracovat kvuli kompatabilitě s okolím i nadále ve windech, tak mají zpravidla na macu nějaké virtualní PC s windows. Je jich víc, Apple má v systému své řešení "bootcamp" , ale nejčastěji vídám Paralles Desktop. Jukni se pro více informaci na http://www.parallels.cz/ a pokud chces vedet vice o macu, jako takovém, tak se podivej na stránky http://www.mujmac.cz/
Apple hračky
-
- Moderator fóra
Re: Z windows 7 na Mac OS
miroslavpriesol: Ano dá. Koupíš si libovolný počítač od Apple a hned bude "přejitý" na OS X. Čekal jsi jinou odpověď? 

- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Mírně pokročilý
No čekal, tipoval jsem trochu to půjde nějaký upgrade nebo tak, ale jak jsem psal v počítačích se moc nevyznám
tak jsem se asi spletl 

Iphone 7 silver 256
-
- Mírně pokročilý
Ano da. Macintosh -> google.com
M-H pro chytre:)
M-H pro chytre:)
Naposledy upravil(a) blinok dne ned čer 19, 2011 4:00 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Moderator fóra
blinok: Ale to nieje ani legálne, a ani to moc dobre nefunguje. Naozaj najlepšia voľba je kúpiť si rovno celý, ak ho už chceš
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderator fóra
Macintosh je jen delší název pro Mac. Vím ale na co narážíš. Daný postup je ovšem nelegální a stejně v praxi na 99 % nepoužitelný (např nebude fungovat Wi-Fi, problém s grafickou kartou...). Na vyzkoušení OS X proč ne, ale na používání ne.
- iPhone 6s
-
- Mírně pokročilý
Panove, Miroslav se ptal zda to jde, odpovedl jsem ze ano, a take pomoci google.com jsem narazel na to, aby o tom nejdrive precetl. Vim, ze to je nelegalni, a take vim ze neni 100% funkcni:)
Mac OS na PC bych rozhodne nedoporucoval.
Mac OS na PC bych rozhodne nedoporucoval.
Mac OS X lze provozovat pouze na pocitaci od Apple. SW prechod (import dat z PC do pocitace Apple) z Windows 7 nabidne Lion. Tot vse.
-
- iPhone expert
hehe.. ta sprosta vec s nazvem Zackintosh(kde Z je promennou
) chodi na PC velmi spolehlive...
Ale je to nelegalni, to je pravda a Applu to vadi stejne asi jako JB
...
Takze prejit jde... Pokud to myslis vazne musis poridit pocitac primo od Applu... Pokud ne, tak se to da vyzkouset, ale to musis najit jinde jak...
A stejnak v dnesni dobe, kdy jsou 7cky na velmi podobne urovni, co OS X, tak ja bych neprechazel... Jo v dobe, kdy bylo OS X a proti tomu XPcka, tak to bylo neco jineho... XPcka mu nesahali ani pod bradu...

Ale je to nelegalni, to je pravda a Applu to vadi stejne asi jako JB

Takze prejit jde... Pokud to myslis vazne musis poridit pocitac primo od Applu... Pokud ne, tak se to da vyzkouset, ale to musis najit jinde jak...
A stejnak v dnesni dobe, kdy jsou 7cky na velmi podobne urovni, co OS X, tak ja bych neprechazel... Jo v dobe, kdy bylo OS X a proti tomu XPcka, tak to bylo neco jineho... XPcka mu nesahali ani pod bradu...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
- Moderator fóra
Souhlasím. Já mám OS X je proto, že se mi porouchal noťas a chtěl jsem zkusit něco jiného. Jinak bych asi ještě doteď spokojeně používat Win 7. OS X není "lepší", je jen jiný.
- iPhone 6s