iOS 5 Jailbroken

Pre všetky staršie verzie iOS.
ls8
Starý pes fóra :)

iOS 5 Jailbroken

Příspěvek od ls8 »

iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: iOS 5 Jailbroken

Příspěvek od Maximus-CZ »

To oni zas naslibujou a vyjde to za pul roku... Jak s iPadem 2.. Jak je to dlouho, co oznamili, ze maji JBknuty iPad 2 a ticho po pesine...
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

DD_
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od DD_ »

No iPad2 a iOS5 na iP4 (3GS) je velkej rozdil.
Na iP4 se jedna o bootrom exploit, kterej apple nema jak zalepit, takze staci trocha upravit limeru a tethered JB je na svete.
na iPadu2 uz tahle dira v bootrom neni, takze se to musi cele delat uplne jinak a ocividne je to slozitejsi nez to vypadalo.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm

daknol
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od daknol »

no.. diky limera1n exploitu se na tethered u iDevices s A4 cekat nemusi. Jde vetsinou jen o upravu MobileSubstrate a Cydie. :)

viz jak napsal DD_ ..
iPhone 5 Black 64GB 6.1 - Evasi0n
iPad Mini Black 32GB WiFi + Cellular 6.1.2 - Evasi0n

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Maximus-CZ »

To je vlastně pravda, ale na untethered JB si asi počkáme:/
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

Pospec CZ
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Pospec CZ »

Uživatelé Macu už můžou tethered.
http://blog.iphone-dev.org/redsn0w-iOS5

jerrry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iOS 5 Jailbroken

Příspěvek od jerrry »

jdu to prubnout, kdybych tam diky tomu dostal SBsettings, byla by to pecka! To mi ted bez JB hodne chybi, tak snad bude Activator s iOS 5 kompatibilni.
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB

Firestorm
Host
Host

Příspěvek od Firestorm »

Maximus-CZ píše:To je vlastně pravda, ale na untethered JB si asi počkáme:/

A nebo se možná untetheru už ani nedočkáme.
R.I.P. - I just heard Apple killed the ndrv_setspec() integeroverflow and his friends in iOS 5.0b1 - if this is true the untether is dead

Toto napsal autor exploitu na 4.3.1-4.3.3

Ale abych pravdu řekl, Apple v iOS 5 vykradl Cydii tak detailně, že už k JB moc důvodů pro většinu uživatelů nebude.

Já doufám, že se nějaký způsob najde, ale moc tomu nevěřím :(

Kdo by si to chtěl přečíst sám a má Twitter followujte @i0n1c
Twitter @danvlasak636
iPhone "2G" 8GB
iPhone 3GS 32GB
iPhone 4 iOS 5.0.1 <Jailbreaked by Absinth> - O2 CZ
iPad 2 64GB [3G] 5.0.1 <Jailbreaked by Absinth> - O2 CZ
MacBook Pro early 2011 13" basic 320GB HDD+120GB SSD. 8GB Ram

dwick

Příspěvek od dwick »

Firestorm píše:Ale abych pravdu řekl, Apple v iOS 5 vykradl Cydii tak detailně, že už k JB moc důvodů pro většinu uživatelů nebude.

A sms dorucenky porad nikde :(
Life sucks. And then you die.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Jako nezlobte se na mě, ale bez JB se to opravdu neobejde, tedy aspoň u mě. Jsem totálně závislá na třech věcech a to: sbsettings, lockinfo a bitesms. To notifikační centrum je pěkně blbě řešené v iOS 5. Když se chci podívat na počasí, tak stejně musím ten iPhone odemknout a musím slidnout notifikační centrum dolů, to už mám úplně jedno, jestli odemknu iPhone a slidnu, nebo jestli odemknu iPhone a ťapnu na ikonu počasí, je to stejný počet kroků tak či tak. Prostě s lockinfo mám tyto informace přímo na lockscreenu, podívám se, nemusím iPhone vůbec odemykat.

Jinak mi i vadí, že na smsky se nedá přímo z lockscreenu odpovídat, toto zase umožňuje bitesms. No a co se týče tlačítek, ty jsou tak pospřehozované v nastavení iOS 5, že to je škoda mluvit už. Takže na toto zase sbsettings, pěkně vše na jednom místě a rychle přístupné. Prostě i v iOS 5 se to u mě bez JB neobejde. No a taky samozřejmě i doručenky.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Firestorm
Host
Host

Příspěvek od Firestorm »

Já s tebou naprosto souhlasím a jsem na tom obdbně. Napsal jsem, že VĚTŠINĚ uživatelů to vadit nebude :-)

Vím, že už se s koncem JB vyhrožovalo na začátku iOS 4, a přišel Comex s doposud asi nejsnažším JB, ale tentokrát to už tak růžově nevypadá :-(

Taky si nedovedu představit iPhone bez JB :-( hrozně rychle se na to navykne :))

No doufejme, že se to nějak vyřeší...
Twitter @danvlasak636
iPhone "2G" 8GB
iPhone 3GS 32GB

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Firestorm: Však ten můj příspěvek nebyl mířený proti tobě. :) Jen jsem napsala, jak to vidím já. Jako budu doufat, že na něco příjdou, jinak se bude zvykat těžko. :D

mefistos

Příspěvek od mefistos »

co kdo ma vymejslet? bitesms jde.. lockinfo a sbsettings tam to je otazka dni kdy vyjde update s podporou pro 5.0 .. myslim ze neni co resit:) az prijde GM tak tu bude i kupa funkcnich tweaku s 5.0

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

iOS 5 Jailbroken

Příspěvek od Barberry.pha »

To Metal, ale na sms jde v ios5 odpovidat primo smlockscreenu, zapnu iphone, na lockscreenu vidi sms, tak ji slidnu zleva doprava a skoci mi to primo zprav s dotycnym a pisu odpoved ;) jestli jsem tedy pochopil spravne copak potebujes ;)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

raider

Příspěvek od raider »

Výborně! Konečně napíše někdo i nějakou kritiku! Chválím "Metalgirl". Akorát to musí napsat moderátor. Když jsem si to dovolil já tak mě akorát zprdli,že nemám vypněný profil a každý radši mlčí.Tady je totiž "moderní" mazat si med kolem úst jak je vše dokonalé a skvělé a Jobs je bůh.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Nene, barberry jedná se mi o to, že na lockscreenu mi vyskočí okno s quickreply, já vůbec iPhone odemknout nemusím a odpovím přímo, pak vložím mobil do kapsy a hotovo. iPhona vůbec neodemykám, o to se mi jedná.

Stejně se mi i tak jedná, že mám na lockscreenu informace, které potřebuji zjistit a nemusím u toho iPhona odemykat. Bez tohoto se prostě nedá obejít.

mefistos: Píšu, že doufám, že příjdou na nějakou díru pro untethered JB, ne že mají přijít na nějaké nové tweaky ze Cydie a další věci. Takže tvůj příspěvek je poněkud od věci.

mefistos

Příspěvek od mefistos »

no bavite se o kompatibilite loskinfo bitesms atd.. nic o untetheru v tvojich prispevkach nevidim

EDIT:
SBSettings nepotrebne.. do cydie prisel prvni widget pro 5.0

Obrázek

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

No ja by som radšej ten SBSettings je to iné ako widget nahradzuju skor lockinfo

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

mefistos: Takže Firestorm psal, že zalepili díru a že untether is dead, to znamená, že untethered JB nebude možné provést způsobem, kterým ho prováděli doposud, také tam psal, že pro většinu uživatelů bude stejně JB pasé, protože v iOS5 jsou obsažené věci, které se jinak řeší JBem a aplikacemi ze Cydie.

No a teď čti pozorně jo, ale fakt pozorně. Ve svém prvním příspěvku jsem reagovala, že se stejně bez JB neobejdu, protože používám sbsettings, lockinfo a bitesms jo, bez těchto věcí se prostě neobejdu a tudíž kvůli těmto věcem budu stále dělat JB.

A tady je ten můj druhý příspěvek, ve kterém jsem se vyjádřila takto:

Metalgirl píše:Jako budu doufat, že na něco příjdou, jinak se bude zvykat těžko.

A zrovna na tento příspěvek jsi ty reagoval, nereagoval jsi na ten první, reagoval jsi jasně na ten druhý, s tím, že co by měli vymýšlet, že vše jede. Což bylo zcela zcestné, protože jsem se nikde nevyjádřila v tom smyslu, že by tyto zmíněné aplikace neměly v budoucím JBknutém iOS 5 jet.

Tímto druhým příspěvkem jsem vyjádřila to, že doufám, že příjdou na způsob, jak provést untethered JB. Ale toto jsem ti už osvětlila v minulém příspěvku, který jsem ti psala (mimochodem celkově třetí příspěvek v řadě).

mefistos

Příspěvek od mefistos »

kdyby tvuj prispevek prisel po firestormovi ok.. ale ne a jaksi ani nenavazuje na nej.. unterher/tether.. zacla si hned s aplikacema a vypada to ze ti jde o kompatibilitu protoze JB uz davno je(a nic ti nebrani si ho udelat a stahnout one aplikace, jelikoz ses ani nevyjadrila ze ti tether vadi)... tvuj druhej prispevek navazuje na prvni kde resis co? aplikace.. tzn to vypada uplne jinak nez si to myslela.. promin do hlav uzivatelum nevidim...

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Ot: No nevadí, jde vidět, že nechceš pochopit, dále už ti nemám k tomu co říct, jasně jsem vysvětlila o co mi šlo a to celkem ve dvou příspěvcích, v dalším toto už dělat nebudu, nerada se opakuji. Je zvláštní, že Firestorm to pochopil a věděl, že reaguji na jeho příspěvek. Ale co už. Dál to tu nemíním už rozvádět, nechci OTčkovat.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

OT: Untethered bude, vždy sa nájde niečo čo ide prelomiť. Je to len otázka času. A ako sa hovorí, zalepením diery vzniknú dalšie dve

EDIT: Takže žeby znova jailbreakme?
http://www.redmondpie.com/jailbreakme-3 ... ming-soon/
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

patofbc

Příspěvek od patofbc »

Metalgirl píše:Stejně se mi i tak jedná, že mám na lockscreenu informace, které potřebuji zjistit a nemusím u toho iPhona odemykat. Bez tohoto se prostě nedá obejít.

V iPhonoch je tak jednoduche a rychle odomykanie že v tom nevidim problem
akurát to ťukanie hesla ak ho niekto má nastavené

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Patofbc: vis co je jednodussi? Zmacknout home button a na lockscreenu primo videt pocasi, kalendar s cisly tydnu, zmeskane hovory, prijate sms. Tapnout na sms a hned z lockscreenu odpovidat, kdo nikdy nemel lockinfo a bitesms, tak nemuze vedet, o cem mluvim ;)

Kdyby aspon ta notifikacni roleta sla na lockscreenu stahnout, tak nepovim nic, ale toho iPhona uz jen pro blbe pocasi stejne musim odemknout (to je prvni krok) a bud tapnout na ikonu pocasi nebo slidnout tu notifikacni listu coz je uplne jedno, je to druhy krok a celkove dva kroky, co musim udelat, abych videla pocasi. No a s lockinfem? Jen zmacknu home button, nic vic a vidim hned vse potrebne, co me zajima. :)

Nechapu proc apple nedali moznost pouzivat notifikacni roletu z lockscreenu, jeji pouzivani jen ze springboardu je uplne na nic, to si tu danou appku muzu rovnou otevrit, kdyz uz ten iPhone musim odemknout. jejich reseni je proste zcestne. Jedine, co chvalim jsou vylepsene notifikace na lockscreenu, ktere tam vsak byly i tak doposud, jen v podobe vyskakovaciho pop up okna, jedine co udelali je, ze tem notifikacim dali novy tvar, umoznili jim serazovat se pod sebou a slidnout s nimi. Tot cele magic. nic vsak prevratneho, co by me zvedlo ze zidle. Lockinfo s kombinaci s bitesms proste ve vsech ohledech vedou na cele care, pritom stacilo tak malo, aby apple umoznil pouzivat notifikacni roletu z lockscreenu.

MINICOOPER
Host
Host

Příspěvek od MINICOOPER »

Jo jo Já mám Jailbreak pouze kuli Bite sms a my 3G abych mohl volat facetime i přes 3G a pak kuli inteliscreen.
Jinak aplikace mám koupený všechny včetně navigonu. Přemýšlím zda bych se bez JB obešel a asi fakt ne a to už jen kuli Bite sms když už kuli ničemu jinému a hlavně jde přes tuto ap posílat sms zdama na ostatní iPhone podobně jako v imessages

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

Stejnou kombinaci a podstatu co popsala MG používám taky jen nemám lockinfo ale IntelliScreen a je to pro mě prvořadé a toto by mohl do budoucna Apple do iOS zakombinovat. Prostě vytáhneš iPhone zmáčkneš zapínací tlačítko a hned vše vidíš, poznámky, počasí, sms, svátky, mejly atd. prostě rychle, přehledně a hned.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

KaoluNuKain
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od KaoluNuKain »

i0n1c via twitter

The idea to create a jailbreak that blocks pirated apps is going ping pong in my head. Might be a good motivator to do the iOS 5.0 untether.

což je "dobrá" zpráva ;-)
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule

Firestorm
Host
Host

Příspěvek od Firestorm »

Bylo by to super, ale nevěřím tomu... Když už se jailne, najdou si způsob, jak to obejít. Jinak pro ty z vás, kteří nevládnou angličtinou, to znamená přibližně toto:

Ten nápad vytvořit JB, který bude blokovat pirátské aplikace nemohu dosta z hlavy. Mohla by to být dobrá motivace, pro vytvoření untetheru pro iOS 5.
Twitter @danvlasak636
iPhone "2G" 8GB
iPhone 3GS 32GB

pojik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pojik »

Jede vám ibooks?

raider

Příspěvek od raider »

Jak to tedy vypadá s SBsettins v ios 5? Je nejak funkční? Vzhedem k tomu,že se spouštělo stejným gestem jako teď notifikační centrum.Leda žeby se to vytahovalo od zpodu?

burr0head

Příspěvek od burr0head »

iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

miroslavpriesol
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od miroslavpriesol »

Doopravdy tento JB funguje, máš to prosím vyzkoušené??Díky
Iphone 7 silver 256

burr0head

Příspěvek od burr0head »

funguje vyzkouseno, jen je to tethered.. nicmene nefunguje BiteSMS a iphonedelivery taky ne..zatim toho moc neinstaluju, bude dalsi beta, predpokladam, ze autori app z Cydie taky cekaji, az bude stabilnejsi verze..

slonik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od slonik »

Jenom taková otázka, po respringu se to musí taky nabootovat přes počítač nebo u toho je to bez problému?
iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB

burr0head

Příspěvek od burr0head »

respring nee, po nem to beha v pohode, jen restart, tam musis pres pocitac..

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

[mod=Metalgirl]A mě už nebavily ty OT příspěvky tady. Proto promazáno. Důrazně žádám, držte se pouze tématu.[/mod]

daknol
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od daknol »

KaoluNuKain píše:i0n1c via twitter

The idea to create a jailbreak that blocks pirated apps is going ping pong in my head. Might be a good motivator to do the iOS 5.0 untether.

což je "dobrá" zpráva ;-)

S tim nesouhlasim, to by pak ztratilo myslenku jailbreaku jako takoveho. Proste jailbreak ma dovolit delat si s telefonem co chces a ne jen co ti nekdo dovoli.. S piratenim apps nemaji tvurci jailbreaku nic spolecneho.. Mel by si to pohlidat Apple

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

OT: a jak si to ma pohlidat? Kdyz jedina moznost jak nahrat crackle hry je JB, apple proti tomu bojuje, blokuje ten JB. Nebude JB nebudou crackle hry. Takze ta mensi co pouziva JB ma svoji modifikaci a ne kvuli warezu holt doplati na to ze vetskna si dela JB jenom kvuli warezu ...
A ani tvurci JB nemaji nic spolecneho s piratenim, pouze ho umoznuji ....
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

burr0head

Příspěvek od burr0head »

krast se nema, ale jsem presvedcenej, ze v celkovem obemu majitelu iPhone je tohle tak mizive procento, ze tohle asi moc Apple netrapi...i kdyz kdyby SMS meli podobne moznosti jako BiteSMS, a i jine appky od Apple Store, tak bych asi na 85% JB ani nepouzil...bohuzel takhle musim..:D

daknol
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od daknol »

Snad nemyslis, ze aAplu by jailbreak nevadil, kdyby se nepiratili apps? ... Prece pristup k souborovemu systemu v iDevices nemuze za pirateni? Za pirateni apps si muze Apple sam, protoze instalovani jakychkoliv apps umozni modifikace tusim jednoho souboru a tim padem to Apple asi zas tak nesere, protoze tech par lidi co pirati je v obratech appstoru fakt usmevnej pocet a nehlede na to, ze ty lidi by si asi stejne nic nekoupili.. Tim v zadnem pripade neuznavam a neobhajuji pirateni, jen konstatuji, ze prece hlavni princip jailbreaku, je "svoboda"...

Odpovědět