Reklamace a Britex

Odpovědět
shotik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Reklamace a Britex

Příspěvek od shotik »

priznam se ze bobky sem mel taky kdyz jsem tam ip posilal . mel jsem ho cca pul roku a jeho stav po rozebrani byl takovyto http://opravy.britex.cz/Picture.aspx?id=2246576&img=2

cili se divim tomu bordelu co tam ma kotak. je fakt ze ja jsem se o nej ukazkove staral :) nejhorsi je ta bezmoc kdyz vis ze jsi ho nepotopil a nic nezmuzes. nevim jak se o nej staral kotas takze nemuzu soudit zda se tam mohla dostat kapalina nebo nemohla. kazdej holt zachazi s telefonem jinak .

iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Barbinka píše:Čidla jako taková nejsou 100% vodítkem k zamítnutí reklamace, tudíž ani tak není potřeba si nechat výslovně napsat do protokolu, zdali jsou nebo nejsou zabarvené.

Ale ber to naopak obracenou logikou. Pokud bude v predavacim protokolu VYSLOVNE uvedeno, ze cidla jsou bila, tak to nikdo nebude treba "naparovat" nad konvici, pac by tim logicky zabarvil i ty cidla. Tzn. od takoveho mobilu radeji daji ruce pryc a rovnou ho vymeni. A vo vo vo tom to je!
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB

Rostakd
Host
Host

Příspěvek od Rostakd »

Tak ja mel asi stesti na strankach britexu se objevilo, ze to bylo dnes dokonceno a ve stavu obednavky je Expedice ani tam nenapsali jak to dopadlo.
Naposledy upravil(a) Rostakd dne úte čer 07, 2011 7:09 pm, celkem upraveno 1 x.
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey - CZ O2

Hnykda

Příspěvek od Hnykda »

OT: "Obevylo"? Proboha to je šílený! V jednom slově dvě ta hnusný chyby!

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

ja dnes dostal toho sveho iP4 zpatky..reklamace byla do 7 dnu, dostal sem novy..o iP se staram, je jak v bavlnce 8-) v protokolu sem mel ve stavu uvedeno jako novy, cidla vlhkosti nevykazuji zbarveni, jsou bila

uprmne to co vidim na u iP kotaka, neverim, ze by si tohle britex dovolil..nicmene ono se taky muze stat, ze dojde k poskozeni toho telefonu pri prevozu do britexu, coz vy neovlivnite a proto je nutne co nejlepe popsat stav telefonu !
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

lama5

Příspěvek od lama5 »

Barbinka píše:l..neumím si pořádně představit, jak při pouhem doteku může prasknou sklo, kort ve vrchní části..

Barbinka: Vezmeš-li v potaz časté používání v pracovním terénu 70-200hovorů/den pak se ti pravděpodobnost vyklouznutí iP z ruky či jeho pád zvyšuje každým dnem, dejme tomu, že za období rok a půl vytahnu z kapsy či nějak uchopím tel. do ruky cca 60000krát (uff takhle to zní až děsivě :shock:), mimo to je konstrukce iP3 oblá, což koeficient vyklouznutí navyšuje 8) sry, ale po dvouch neštastných pádech a prasknutí skla, přeci nemohu přijít o záruku. Zvlášť, když po pádu tel. 3/4roku fungoval. To prostě není fér, ať si každý říká co chce..

osobně si taky myslím, že to co má kotak na fotce z britexu je zarážejicí vzhledem k tomu co tvrdí. Rozhodně to co vidím vypovídá o přímém kontaktu s vodou - dejme tomu, že ho mohl někdo, třeba v hospě nechtěně polít a rychle usušit, než přišel majitel ze záchodu..
A to, že by v umyslném poškozování tel. měl prsty britex je podle mě velká blbost - až moc velký risk za pár korun výdělku navíc za mimozáruční opravy, z racionálního hlediska je lepší si přeci dlouhodobě držet smlouvu s operátorem a kasírovat za diagnostiky, než takhle hloupě riskovat..

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

lama5: me by zajimalo, jak bys tohleto videl z pozice prodavajiciho. Ze si od tebe nekdo neco koupi a potom ti to donese uplne dorasovany a chtel by to vymenit nebo zpatky penize. Mimochodem, reklamace ma byt uplatnena IHNED po objeveni zavady a ne, ze s tim budes jeste pul roku volat.

BTW pri takovem pracovnim vyuziti ti doporucuji minimalne BT headset, pripadne si zaplatit sekretarku.
Obrázek

Barbinka

Příspěvek od Barbinka »

lama5 píše: sry, ale po dvouch neštastných pádech a prasknutí skla, přeci nemohu přijít o záruku.

Promiň ale to je to o čem jsem přesně mluvila. V předchozí zprávě se dušuješ, že mobilní telefon jsi nikterak mechanicky nepoškodil. Ale sám pak uznáš, že ti telefon několikráte upadl. Což samozřejmě je běžná věc, neznám nikoho komu by neupadl telefon, ale bohužel pokud při tom pádu něco praskne, a je ze stavu přístroje evidentní, že je po pádu, tak má majitel iP smůlu. Když koupíš v krámku s porcelánem Vázu a ta ti upadne, také neuplatníš záruku 24měsíců, že ti běžným užíváním teče dno.:)
A to je také to, o co se tu snažím vyzvednout, není to nic proti tobě, nebo někomu určitému. Spíš všeobecně. Lidé se dušují jak neexistuje aby se telefon dostal k vodě, či ho mechanicky poškodil, ale po čase vždy vyplave na povrch jak to opravdu bylo.

Rostakd.: Nesrovnáváš náhodou iP s telefonem s odendavatelným zadním krytem že ne.? Protože jinak by mě celkem zajímalo jak jsi zjistil, že po sundání zadního krytu "ypada to desive po sundani zadniho krytu. Obcas to vypada jako kdyby tam byla nalita nejaka kyselina a pak se na tom oklepal pes vsude same chlupy mno hnus".. že by neodborný zásah do iP a pak důšování u prodejce,že neexistuje aby ti do telefonu někdo zasahoval.?.:)

S474N.: Tvé domněnce s NAPAŘOVÁNÍM telefonů by jsem zrovna moc váhy nepřikládala. Pochybuji že servis by jakýmkoli způsobem profitoval z takového počínání, ba naopak, spíš by jsem řekla, že jejich větším zájmem je mít spokojené zákazníky a kladně vyřešené opravy. Podobné fámy vyvolávají lide co se dušují jak nic neprovedli a, že servis je ten strašák..:)

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Barbinka: to neni zadna ma domnenka, vzdyt kolik lidi to uz zde psalo. Nehlede na fakt, ze si uvedom, ze i Britex je vuci operatorum vazan smlouvami, kde je urcite stanoven objem toho, co dostanou proplaceno (analogie kuprikladu s VZP a lekari, kterym je take stanovovan mesicni objem osetrenych, respektive zaplacenych pojistovnou).

Nicmene v kazdem pripade je jasne, ze se pohybujeme na urovni spekulaci. Ale v kazdem pripade to, ze si do predavaciho protokolu nekdo necha napsat realny stav cidel navic nic nestoji a v pripade problemu se to da pouzit.
Obrázek

Rostakd
Host
Host

Příspěvek od Rostakd »

Barbinka : Ne nemel a Iphone nerozebiram. Psal sem o te fotce co jsem dal uzivatel Kotak.

lama5

Příspěvek od lama5 »

S474N píše:lama5: me by zajimalo, jak bys tohleto videl z pozice prodavajiciho. Ze si od tebe nekdo neco koupi a potom ti to donese uplne dorasovany a chtel by to vymenit nebo zpatky penize. Mimochodem, reklamace ma byt uplatnena IHNED po objeveni zavady a ne, ze s tim budes jeste pul roku volat.

BTW pri takovem pracovnim vyuziti ti doporucuji minimalne BT headset, pripadne si zaplatit sekretarku.

S4T4N: prodávající je v tomto případě operátor = zloděj. Vzhledem k jeho gigantickým nadnárodním maržím a každodennímu okrádání lidí, které je skryté za nabídkou výhodných služeb a zvláště porovnám-li ceny za telekomunikační služby u nás a na západě, tak se vůbec nestydím a také bych se v případě být operátorem/prodávajícím vůbec neobtěžoval a vyhověl těm 5procentům nespokojených namísto ušetření pár kaček, které se stejně promrhají za zaplacení lidí co se s tebou snaží vyjeb.t pod vlajkou tohoto zloděje.. imho sklo prasklo, že jsem měl šlinc přez displej, žádný pavouk, přez kterého není vidět, tudíž mezitím než jsem si udělal čas na donešení iP k opravě jsem dospěl k závěru, že mi to nevadí a to, že odejde HW (baseband část) po dalším 3/4roce toto nemohlo nikterak ovlivnit.. tudíž opakuji přijdu si, že jsem v právu

Barbinka: i když teď jsi my s tím přirovnáním k váze vzala vítr z plachet, ale podívej se na to takto - pokud si někde sedřeš nový auto (vlasní chybou), měla by jsi přijít o záruku na motor?

Edit: 8.6. a v britexu zatím ani zmíňka o mém kousku. Odnešeno na značkovou prodejnu 4.6. vyčkávám tedy..

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

lama5: zajimava logika, prodavajici = zlodej. Muzu vedet, co ty delas?

Mimochodem, smluvni vztah dvou stran - coz zakaznik a operator urcite je, je vzdycky tvoren na dobrovolne bazi, nejak nechapu tu logiku oznacit nekoho za zlodeje jenom kvuli jeho marzim. To bych na oplatku mohl argumentovat, ze IDIOT je ten, kdo na takovou nabidku dobrovolne pristoupi a jeste ji stvrdi svym podpisem.

Ano, ty tu kazej neco o pravu, kdyz neuznavas ani zakladni znaky smluvnich vztahu a protistrana je podle tebe zlodej. Zajimave je, ze ve svetle toho, co pises, mi spise jako zlodej pripadas ty - neco rozbijes a jeste chces vzniklou skodu nahradit po operatorovi potazmo servisu, ktery s tim, ze se k telefonu chovas jako prase nema vubec nic spolecneho.
Obrázek

Barbinka

Příspěvek od Barbinka »

lama5 píše: - pokud si někde sedřeš nový auto (vlasní chybou), měla by jsi přijít o záruku na motor?

lama5.: Plně s tebou souhlasím, ale i v tomto se ti musím rebelsky vzepřít.:) Uváděla jsem "Vázu", z důvodu, že se jedná o celek na který je držená zruka. Auto ač je celek také, tak ale spadá do úplně jiné kategorie zboží a chtě nechtě se dělí na části. Dle záručních podmínek a smlouvy pod kterou zakoupíš se záruky často liší - záruka na motor, na karoserii, . Samozřejmě pokud jej odřeš tak je nemyslitelené že by ti padla garance, ale pokud si to přeješ srovnat s mechanickým poškozením telefonum , tak to vidím následovně. Pokud ti upadne mobilní telefon a díky tomu vznikne poškození keré je viditelné a běžným poškozením nedosažitelné, tak výrobce neuznává záruku na cele zboží, z důvodu křehkosti součástek. Tvrdý dopad a otřes může poškodit mnoho součástí, ale vidět to je pouze na vnějšku telefonu. U automobilu by muselo být vnější poškození mnohem katastrofálnější, aby se ti poničilo čalounění na sedačkách.:) - srovnáváme tu jablka a hrušky. :oops:

kotak

Příspěvek od kotak »

Tak dneska jsem si byl pro iPhona, stím, že mi ho teda opravovat nebudou:-D A co se nestane, doma ho zapnu a zkusím natočit video, jestli zase šumí zvuk a ejhle zvuk jede úplně normálně!:-D Takže sem vcelku rád, jak to dopadlo:-D

A další věc co mě překvapila je, že obě dvě čidla jsou bílý:) Tak nechápu kudy by se tam ta voda dostala! :crazy: :x¨

EDIT: A teď si pročítám protokol opravy a v něm je napsáno: Popis opravy: Provedena výměna hf 3GS - použité díly SVC, Stereo headset.

* Tak to co je růžový tak to jsem se JÁ blbě kouknul to byl protokol od sluchátek:-D:-D

takže Britex to sice neopravil, ale jde to:-D

Tak teď sem z toho jelen:-D
Naposledy upravil(a) kotak dne sob čer 11, 2011 7:08 pm, celkem upraveno 1 x.

Rostakd
Host
Host

Příspěvek od Rostakd »

Tak dnes sem bezel po super rychle reklamaci do O2 pro sveho mazlika a jupiii IP 4 je uplne novy :) spokojenost maximalni a to sem ani v reklamacnim formulari nemel psano nic o cidlech.

lama5

Příspěvek od lama5 »

S4T4N: Dělám v oboru telekomunikací - sevis, oživení, výstavby GSM,DCS,TDD,FDD,UMTS,3G,MW..

Pokračování story: Takže dnes mi volal z prodejny cápek, že u mého iP3GS je reklamace neuznaná a jestli si přeji výměnu za 6000 bez daně, odpověděl jsem, že určitě ne (zvlášt když můžu mít kdykoliv iP4 za 10500 po odpočtu dph - já už mám, vyreklamovaný 3GS jsem chtěl darovat přítelkyni) a naznačil mu, že zcela jistě nesouhlasím s verdiktem Britexu - mechanické poškození neslučitelné se záručními podmínkami Apple - použil jsem moje přirovnání s autem :D No a, že ať to teda pošlou na prodejnu a že budu muset teda využít služeb soudního znalce. Obratně mi prodavač nabídl možnost - pokud chci tak mi to ke znalci dají. Velice mě rozesmál a odvětil jsem mu, že je snad jasný, že pokud mi jejich partnerský servis neuznal reklamaci, že z jejich znalcem to bude nejspíš obdobné a proto si raději najdu svého. Ještě se mě snažil přesvědčit, že ten jejich znalec je nezainteresovaný (nevěřím, klidně bych se vsadil, že to bude nějaký proškolený právník britexu nebo TMCZ) Dále jsem to s telefonujícím prodavačem nerozebíral. (Sry za opakující se "ŽE"..)

Teď koukám na www a:

nejspíš ho ani nerozebírali - fota britex:
http://opravy.britex.cz/Document.aspx?i ... c=3&type=A
http://opravy.britex.cz/Document.aspx?i ... c=2&type=A

verdikt britex:
Typ přístroje iPhone 3GS 32GB black
Popis závady 1: nelze použít-nelze zapnout, nenastartuje, nezvykle teplý
Přijato 8.6.2011 (DPD: 5002720113910000423710101203)
Dokončeno -
Vydáno -
Stav zakázky Nesouhlas s cenovým návrhem
---------------------------------------

No takže jdu do boje a přez víkend zasurfuji a poptám znalce. Stále nevidím důvod, že z prasklého skla by měl přestat fungovat iP. za 3/4roku. O dalším postupu budu informovat.

Je tu vůbec někdo kdo souhlasí s mým postupem? :)

Edit: mě napadlo - elektronické funkční tělo iP je kryto obalem (zadní kryt, přední sklo) a tyto části nemají žádný přímý vliv na chod či funkčnost iP. (dotyk mi normálně funguje) tzn. že mechanicky poškozený neaktivní obal, v mém případě sklo, nemá nic společného se závadou na aktivní vnitřní časti přístroje na kterou uplatnuji reklamaci. Jedině, že by se prokázalo, že po pádu došlo k přímému poškození aktivní vnitřní časti a to takovou silou, že by muselo podle mě dojít k přerušení nějaké elektronické cesty. Myslím, že pokud se prokáže, že v mém iP je nějaká součástka či cestička odpálená nebo nefunkčni a nebude na ní prasklina tak mi reklamaci musejí uznat 8) protože mi nedokáží tu podstatnou věc a to, že moje mechanické poškození na vnějšku sklo (dá se očekávat u křehké věci) je slučitelné s nefungujícím vnitřkem.

Mimochodem někdo se tady zmiňoval o znalcích na telefony - byl by i kontakt?
Naposledy upravil(a) lama5 dne čtv čer 09, 2011 9:08 pm, celkem upraveno 1 x.

Dodo
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Dodo »

Prajem ti, aby ti tu reklamaciu uznali, ale osobne tomu nedavam velku nadej :no:
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White

Barbinka

Příspěvek od Barbinka »

Dodo.: Spíš tomu nedávej žádnou naději.:)

Ale i tak, držíme palce ať tvá plavba proti proudu dopadne k tvé spokojenosti..:)
[edit=jackherrer]necituj prispevek na ktery bezprostredne odpovidas a ma nick Dodo, nikoliv Dado, oboje upraveno.[/edit]

M29

Příspěvek od M29 »

to: lama5

Seznam soudních znalců z daného oboru si můžeš vyžádat na soudě (doporučuji tvůj příslušný, ať to nemáš zbytečně z druhého konce republiky) a pokud máš čas a nechce se ti tam osobně, můžeš jim to poslat na e-podatelnu a do 30 dní máš tutově odpověď.

Ohledně reklamace u Britexu bych to shrnul asi takto:
1. musíš počítat, že s tebou vyjebou, tj. přístroj před odevzdáním nafotit, jak je funkční, jak vypadá a trvat na popisu přístroje předávaného k reklamaci. Jak to udělat s tekutinou u iP 3G nevím, když ty bílé tečky jsou uvnitř, to netuším :-(
2. Můžeš s nimi jít do sporu, pokud: máš dost času a peněz a nervů. /Já osobně to při třetím pokusu o reklamaci a dohadování s "nevinným" technikem prodejce vzdal, neb řešit to s mobilem za 1500 Kč (nějaké LG360, nebo tak něco), to fakt nemělo smysl a raději jsem si koupil díly za své a nechal opravit šikovným technikem.

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

No ja jsem zvedav, jestli dotycnej napise, jak pochodil u toho znalce.
Obrázek

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

kotak píše:Tak dneska jsem si byl pro iPhona, stím, že mi ho teda opravovat nebudou:-D A co se nestane, doma ho zapnu a zkusím natočit video, jestli zase šumí zvuk a ejhle zvuk jede úplně normálně!:-D Takže sem vcelku rád, jak to dopadlo:-D

A další věc co mě překvapila je, že obě dvě čidla jsou bílý:) Tak nechápu kudy by se tam ta voda dostala! :crazy: :x¨

EDIT: A teď si pročítám protokol opravy a v něm je napsáno: Popis opravy: Provedena výměna hf 3GS - použité díly SVC, Stereo headset.

Tak teď sem z toho jelen:-D

Pokud mas obe cidla bily, tak by to resil..normalne na operatora a nechat si vysvetlit, jak to tedy je..s tim ze ty detekrtory vlhkosti jsou bily a tudoz tam zadna voda byt nemohla a ze pozadujes opravu/navraceni zaruky na tvuj pristroj
Obrázek iPhone 2G 8GB

kotak

Příspěvek od kotak »

tvosi: hele nechci bejt za debila pak:) bylo to takhle:) Na britexu me napsali ze to bude stat 5500 ze tam je nejaka kapalina:) dole u baterky na ty fotce to fakt vypada, jak kdyz tam je neco spis rozleptanyho:) a i v protokolu je napsany, ze tam byla kapalina, ale nevim kudy by se tam dostala když to čidlo je bílý jak můj zadek:) viz foto:)

http://imageshack.us/photo/my-images/13/dsc0074xo.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/703/dsc0076lk.jpg

Takže asi se stavim v O2 aby mi řekli kudy se tam ta kapalina dostala:) není treba možný, že se rozleptalo neco uvnitr iPhonu?:)

Fotka britexu:
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 4147a1.jpg

EDIT: V příspěvku před tímhle:) Blbě jsem se koukl předtim do protokolu:-D Teda spíš do špatnýho, takže Britex v iPhone nic nevyměnoval:/ ale vše jde:-D:)
Takže o důvod víc jít do O2:)

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

Zdravim, jak je to s reklamaci telefonu, ktery se bral na pausal za min. plneni a ten tel. (novy) uz nechci. Je to uz vicenasobna reklamace. Jak je to s vracenim penez kdyz jsem ho bral za snizenou cenu. Mel s tim uz nekdo nejake zkusenosti ? Kolik se vraci penez ?diky

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Kolik si platil, tolik ti vrátí.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Rostakd
Host
Host

Příspěvek od Rostakd »

Presne tak jak pise House_MD. Driv jeste kdyz sem byl u T-Mobilu sem si vzal se snizenou cenou Sony Ericsson K700i a 4x sem ho reklamoval a dal pozadavek na vraceni penez a vratili to co sem zaplatil. By se jim asi moc nevyplatilo kdyby ti vyplatili celou cenu za kterou se driv ten telefon prodaval.

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

kotak píše:tvosi: hele nechci bejt za debila pak:) bylo to takhle:) Na britexu me napsali ze to bude stat 5500 ze tam je nejaka kapalina:) dole u baterky na ty fotce to fakt vypada, jak kdyz tam je neco spis rozleptanyho:) a i v protokolu je napsany, ze tam byla kapalina, ale nevim kudy by se tam dostala když to čidlo je bílý jak můj zadek:) viz foto:)

http://imageshack.us/photo/my-images/13/dsc0074xo.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/703/dsc0076lk.jpg

Takže asi se stavim v O2 aby mi řekli kudy se tam ta kapalina dostala:) není treba možný, že se rozleptalo neco uvnitr iPhonu?:)

Fotka britexu:
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 4147a1.jpg

EDIT: V příspěvku před tímhle:) Blbě jsem se koukl předtim do protokolu:-D Teda spíš do špatnýho, takže Britex v iPhone nic nevyměnoval:/ ale vše jde:-D:)
Takže o důvod víc jít do O2:)

Na druhou stranu z ty fotky na britexu nikde neposnas ze to je prave tvuj pristroj a pokud ty venkovni cidla nevykazujinkontakt tak tam voda nebyla..a pokud by vyteklo neco vevnitr, tak je to zavada hodna reklamace ;-)
Obrázek iPhone 2G 8GB

kotak

Příspěvek od kotak »

Právě, pak dám vědět jak sem dopadl:)

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

No ale pak nevim jak koresponduje to kdyz jsem byl nucen po dobu 2let platit min. plneni, i kdyz jsem to neprovolal a stejne musel doplacet. Ja jsem svuj zavazek v podstate vykoupil. Tak spise timto pohledem.

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

marseli: ale to je tvoje blbost, ze sis daval vyssi pausal, nez si ve skutecnosti vyuzil. Dostanes presne tolik, kolik mas na prvni fakture uvedenou cenu u toho mobilu.
Obrázek

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

nedal jsem si vyssi, ale tak akorat, jen se proste nekdy stalo, ze ne vse jsem provolal.

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Ale to s reklamaci pristoje nema vubec nic spolecneho.
Obrázek

cicolably

Příspěvek od cicolably »

OT:
ako toto tiež nejak nechápem,tak volaj ked maš minuty ak ťa to trápi.čo ma s tým operátor alebo servis.mal si dať viac na začiatku mal by si menej za mesačný paušal ,menej minut.či pri inom telefone to tak nefunguje ?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

kotak

Příspěvek od kotak »

Tak paní v O2 povídala, že si mám zavolat nebo napsat do Britexu, tak jsem psal mail a sem zvědavej co kokůtci napíšou:)

Barbinka

Příspěvek od Barbinka »

Kotak.: Proč jim nadáváš a urážíš je.? Vyjadřování jak nevyrovnané dítě.:), nezačínal tvůj email - Servus ko****cí.:)
[edit=BEAVERS]Pokud nereaguješ k tématu, měla bys označit svůj příspěvek jako OT (OffTopic), abys zbytečně nepopouzela moderátory a nedávala špatný příklad jiným nezkušeným uživatelům. Jinak máš samozřejmě pravdu, ale ani to není důvodem k nedodržování našich pravidel.
Btw: od nicku Kotak není moc daleko k hanlivému označení osob, které on sám asi rád používá.[/edit]

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

kotak píše:Tak paní v O2 povídala, že si mám zavolat nebo napsat do Britexu, tak jsem psal mail a sem zvědavej co kokůtci napíšou:)

za 1. nemusis se neslusne vyjadrovat
a za 2. by to melo resit o2 jakozto tvuj smluvni partner, nikoliv Britex, takze si se jen nechal odbyt..tvym partnerem je O2, to ti odmitlo opravit telefon..to ze maji nasmlouvany britex te vubec nezajima
Obrázek iPhone 2G 8GB

kotak

Příspěvek od kotak »

Barbinka: Všímej si iPhonu a ne toho kdo se jak vyjadřuje:) a kokůtci mě nepřijde jako nějaký sprostý slovo:) prostě jen nářek:-D

tvosi: tak to tam asi teda ještě zajdu:) pač z britexu mi napsali mail, že se tam voda dostala prý přes mikrofon:-D což jí tam asi někdo musel opatrně nalejvat nebo nevim:)

swic

Příspěvek od swic »

Takze sem dalsi co reklamoval iphona 4 u T mobile jen mi prestalo fungovat sluchatko jinak vsechno slo jak handfree tak sluchatka pres jacka. Do reklamacniho protokolu jsem si nechal napsat ze prouzky jsou v poradku zadna vlhkost jen trochu malo odrenej od soupani z kapes od kalhot a dnes pres web Britexu jsem se dozvedel ze se dovnitr dostala kapalina protoze konektor je oxidovan a pripojili fotku konektoru v takove kvalite ze by ani clovek s poradnou predstavivosti nic nepoznal !!! Reklamace neuznana a oprava by stala cca 5500 bez dph a to i presto ze v protokolu maji ze prouzky jsou v poradku :( podotykam iphone nikdy nespadl a nikdy ani na vterinu nebyl vystaven nake vlhkosti natoz kapaline on si clovek aspon v mem pripade dava pozor pokud ma tak drahej telefon !!!

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

no v tom pripade bych telefon v zadnem pripade neprebiral a navic bych byt tebou na pobocce udelal bordel s tim, ze telefon behem preprav nekde utopili protoze v predavacim protokolu je jasne zaznamenano, ze pasky jsou bile a tudiz neindikuji, ze by byl telefon ponoren do kapaliny..a protoze jak v dock tak v 3,5mm jacku jsou tyto pasky a jinudy se dovnitr voda nedostane, je to jejich problem..hlavne telefon v zadnem pripade neprebirej z reklamaci!
Obrázek iPhone 2G 8GB

GinBook
Host
Host

Příspěvek od GinBook »

Tak jsem další který bude reklamovat iP4 u Vf. Začalo to rozhozenou grafikou (vertikální a horizontální bílé čárky na šedém pozadí) a teď už nejde ani zapnou.Jenom při dobíjení topí.
Zítra jde na reklamaci 2.7.2011.
Vlhkoměry bílé, zadní kryt, ve předu folie. Nikdy nespadnul.( jako nový).
Koupen 26.8.2010, byl jsem jeden z prvních kdo ho koupil u Vf v onu noc.
Uvidím jak dopadnu

13.7.2011 Edit: dostal novej (repas)
Naposledy upravil(a) GinBook dne stř črc 13, 2011 9:45 am, celkem upraveno 1 x.

Colpeas
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Colpeas »

nevím tedy, jestli to sem už někdo nedával, ale zde je moc pěkně popsáno, na co má či nemá právo zákazník a co si může dovolit servis.

http://www.appleporadna.cz/iphone/rekla ... ase-prava/

docela mne překvapilo, že na reklamaci stačí 1 vadný pixel a že Britex nemá (!!!) právo iPhony rozebírat. Dneska nesu na opravu ten svůj, tak se už teď modím, aby to dopadlo dobře. V Britexu už mi iP srpravovali 2x, zatím tedy bez potíží, vždy jsem dostal nový 3G.

Krom toho, reklamujete-li třeba vadný displej, je úplně fuk, jestli máte zadní kryt na maděru, protože to s tím nesouvisí. Doporučuji článek přečíst.

O vadných pixelech více zde: http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2010/11 ... mi-pixely/

Držte mi palce....

2012 MacBook Air 13" 1.8GHz | 8GB RAM | 128GB SSD
2010 MacBook Pro 13" 2.4GHz | 8GB RAM | 750GB - odcizen! S/N: W805312VAPT
2006 Mac Pro 8-Core 2,33GHz | 16GB RAM | 256GB SSD + 3TB RAID0 | ATi HD4870 1GB
2005 PowerMac G5 Quad 2,5GHz | 8GB RAM | 1TB RAID0 | Quadro FX4500 512MB

Odpovědět