edit:

Uploaded with ImageShack.us

iPad je tablet. Mě tablet maximálně slouží tím, že na něm můžu doma browsovat stránky, kouknout na facebook, twitter, používat ho jako pomocníka do školy, koukat se na něm na fotky, filmy, seriály, zahrát si na něm hry. Tohle všechno mi bude iPad 2 splňovat i když bude iPad 3 a nemyslím, že iPad 3 bude umět tyhle věci nějak víc "cool". Možná až na ty hry, ale to na iPadu pro mě vůbec není to hlavní. 

Carabei píše:winamp: Tento problém by neměly mít v současnosti už žádné displaye, projevoval se u displayů vyrobených v prvním čtvrtletí 2011, pak došlo k napravení i přímo u LG.

rony píše:podla fotky je to presvitanie na viac miestach. Netreba cakat, ze ziadne nerovnomernosti podsvietenia nemozu existovat, vzdy kazdy displej ich ma, v pripade na fotke je to skutocne viac ako by som cakal. Ak tvrdis, ze v miestnosti bolo normalne svetlo, tak tym viac. Pokial by si sa snazil to fotit v uplnej tme a hladat co najnemoznejsie podmienky, bolo by to ine))

"
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
:

Jinak mam už dlouho Iphone 4 a rozhodnul jsem si koupit iPad 2. Mam ho asi 6 den a už 2x byl reklamovanej na Alze a teď přemýšlim jestli mam zvova
kvůli této žluté skvrně, nebo spíše to svítící žluté světlo no. Koukal jsem tady na pár obrázku a teda to byl docela hardcore, myslim že u mě to neni tak hrozné, ale je to tam a štve mě to
Pošlu sem nějak foto na posouzení a budu moc rád za vaše rady
Jak tady někdo říká, kdybych o tom kdysi nečetl nebo to nevnímal a ted na to furt nekoukal, asi bych si toho nevšiml.

Petrt píše:Já před dvěma dny našel na jednom místě cca 3mm světlejší kruhový "flek".
Edit2: takze potvrzeno-neco mi zpoza LCD na nej tlaci. Kdyz prohmatam hlinikovy kryt, tak vzdy v tom jednom miste dojde ke zmene velikosti zminovaneho fleku. Ipad pujde na reklamaci.

ako je mile ze mi dali novy kus ale nemuseli dat novy s tou istou chybou...