iPhone OS 3.0 s JB a aplikácie z Cydie ktoré fungujú
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Re: iPhone OS 3.0 s JB a aplikácie z Cydie ktoré fungujú
potvrdzujem zatial 100% funkcnost SwirlyMMS 2.1 a iRealsms 2.0.9 

nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
- Host
iBlacklist 3.01 nefunguje na 100%. Pokud je nainstalovaný a blokuje určitá čísla a sms tak po ukončení hovoru resetuje iPhone. Pouze někdy,není pravidlem že stále. Ale pokud volám denně cca 40 hovorů a 10x se to stane, je to vopruz. Zkusil jsem i kompletní restore, znovu nahrál celý OS, vše funguje do doby než tam dám iBlacklist. Od rána jedu bez něho a vše šlape. Docela mě to štve, protože jsem ho dost využíval a před 14 dny zakoupil licenci, která je mi teď celkem na nic.
Apple Watch sport
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
Miesto iBlack list použi MCleaner-ide bez chyby
-
- Host
A jde i na 3.0?? Na stránkách píšou podporu do verze OS 2.2.1
Pokud pojede, holt budu zase lehčí o dolárky.
EDIT1: hlavní nevýhoda Mcleaneru je že nelze vybrat čísla, pro která se hlásím jako obsazený, je to jako když telefon vytípnete, u iBlacklistu to vypadalo že jsem neustále obsazený a to mi vyhovovalo. Škoda.
EDI2: tak Mcleaner na OS 3.0 neumí blokovat SMS, takže nepoužitelný.
Pokud pojede, holt budu zase lehčí o dolárky.
EDIT1: hlavní nevýhoda Mcleaneru je že nelze vybrat čísla, pro která se hlásím jako obsazený, je to jako když telefon vytípnete, u iBlacklistu to vypadalo že jsem neustále obsazený a to mi vyhovovalo. Škoda.
EDI2: tak Mcleaner na OS 3.0 neumí blokovat SMS, takže nepoužitelný.

Apple Watch sport
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
V nastavení je možnosť blokovať SMS stiahni si trial 15 dňový a otestuj si to je tu na stránke slovenčina do toho
-
- Host
Však sem si to taky otestoval a nejde to. Ostatně je to psané i o několik postů výše, na OS 3.0 Mcleaner prostě zatím nepracuje.
Apple Watch sport
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
Je nejaká náhrada za Mobile Finder aby som sa mohol dostať do systémových zložiek cez iPhone?
-
- Mírně pokročilý
iFile 

iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
díky je to viac než plnohodnotná náhrada 
Teraz som ho testoval a blokovanie hovorov a filtre idú na 101%. SMS neviem tie som neskúšal.
Edituj svoje spravi tak ako som to urobil teraz ja za teba double postami porusujes pravidla fora. dodo

runner111 píše:Však sem si to taky otestoval a nejde to. Ostatně je to psané i o několik postů výše, na OS 3.0 Mcleaner prostě zatím nepracuje.
Teraz som ho testoval a blokovanie hovorov a filtre idú na 101%. SMS neviem tie som neskúšal.
Edituj svoje spravi tak ako som to urobil teraz ja za teba double postami porusujes pravidla fora. dodo
-
- Host
Mcleaner nefunguje na 3.0 korektně, umí blokovat hovory ale neumí blokovat SMS, jak jsem ti psal výše, tudíž zatím nepoužitelný. Možná je to způsobené upravenou aplikací pro sms v OS 3.0.
Apple Watch sport
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
Zdarec někdo tady psal ze Safari download plugin funguje nejspíš sem magor ale mne teda nefacha!jinak sem se ještě nesetkal s ničím co by nefungovalo krom toho dw pluginu!
A cez čo ho zapínaš cez BossPrefs alebo SBSetings?
Me nefunguje MySMS - tedy zpravy prijima, ale pri odesilani zustane viset sending..sending..sending...a tak porad dokola. Nevim, jestli zprava dosla prijemci, ale asi ne, protoze notifikace taky nejde.
Už sa to tu riešilo pravdepodobne to bude tým zlúčením SMS+MMS do jednej aplikacie. Musíš počkať na upgrade ale sa poobzerať po inej apl
EDIT: Dnes 29.6. vyšiel upgrade na MCleaner tak by to už malo chodiť.
EDIT: Dnes 29.6. vyšiel upgrade na MCleaner tak by to už malo chodiť.
iP 3G FW 3
BossPrefs - nejde zapinat a vypinat wifi
BossPrefs - nejde zapinat a vypinat wifi
BossPrefs pošli dočerta a nainštaluj si SBSetings a v ňom to ide. A keď si doinštaluješ Toogles tak cez neho zapneš aj iné veci.
-
- iPhone expert
Ahoj všetky apps v [zakázáno] sú zadarmo?? Lebo pri každej je cena napísaná, či to je len info?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- iPhone expert
Jo, jsou zadarmo. A dal uz to tady nerozmazavej.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- iPhone expert
Jasnacka už nebudem, ďakujem za info, len to som chcel vedieť. Nebolo to nič hrozne predsa a ani nepytam ziadne linky však toncek? 

iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
Cena je tam preto aby si vedel koľko si šlohol autorovi.
-
- Mírně pokročilý
Dotaz: Prosím kdo používá IBlack list z cydia nemohl by mi poradit jak nastavit sms, jelikož mám pár čísel kde bych si chtěl přečíst sms až v iblacklist a ne aby mi to skočilo do normálních zpráv. Když mi někdo volá kdo je v černém seznamu tak to funguje, ale jak mile mi nikdo napíše z černého seznamu tak se mi to ukáže i v hlavních zprávách a to nechci!!Dřív to fungovalo normálně, ale teď prostě ne a už nevím jak to nastavit. Mám plnou placenou verzi. Díky moc
Iphone 7 silver 256