Mám reflexní prvky na tretrách a na batohu 
Projeďte si Bike forum tohle cyklisti nevozí

madcok3: Takový "gauč" taktéž ne o těch rozích ani nemluvím

Mám reflexní prvky na tretrách a na batohu 

To vypadá moc "lame". Navíc já třeba za tmy vůbec nejezdím. Kdyžtak to jistí blikačky.

Pak to dopadá tak, že si za moc peněz kupují to, co by je mohlo stát mnohem méně a nehledě na to, podpořili by živnostníka, který vesměs dělá i dobrý a poctivý servis narozídl od velkého řetězce. Lidi, když kupujete kolo, poraďte se s někým ve vašem okolí kdo se tomu věnuje, opravdu se to vyplatí 

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

. Já bych ti mohl doporučit Gary Fisher, Cannondale nebo Specialized. U spešlu dostaneš výbornej rám + doživotní záruku, ale s trošku horším osazením.
jedine marin ...medvědi vše pojedí

TommyS píše:Dneska se mi stala nepříjemná věc... Jel jsem cca 35km/h užší lesní cestou. Před pravotočivou zatáčkou jsem zbrzdil na 30km/h. Kontroloval jsem si všechno, ale koho by napadlo, že tam bude větev? Naštěstí jsem to dostal do helmy... Zítra jdu na ortopedii nemůžu ani otočit hlavou :/. Dávejte na sebe pozor!!!
At jedu dlouhe lesni sjezdy nebo jen po silnici z kopce, sleduji maximalne tak akorat teren prede mnou. A jak pise kolega, nejde jen o vetem, mnohdy jde o lidi nebo zvirata.
Měl jsem GPS a doma jsem se podíval na rychlosti. Psal jsem cca, protože GPS ukazuje vždy o 2-3km míň než cyclocumputer 

Nicméně vůbec nevíme jaký sjezd šlo, charakter trasy atd. atd. Na rovnějším lesním sjezdu je člověk schopný mrknout kolik jede. Nebavím se o náročných sjezdech 

"
. Větev je opravdu hodně špatně vidět a může se to stát každému. Pokud to není cyklochodec a nejezdí/nechodí 10km/h z kopce
(Jirkus)

Horáky nejsou fajn, to vidím, jedu si a jen za sebou slyším vrum vrum vrum vrum, podívám se a blázen jede po cestě snad s 10cm širokými gumami, odpor jak blázen, strašně napůl vyoblíkaný do cyklistického, co to má za smysl? Žádný dle mého. 

zbytočne sa tu hádate ako malé deti (a pritom máte všetci viac rokov než ja
)

Kolo se vsim vsudy asi kolem 14,5 kg. 
Ale někdo se třeba rád mučí. 
Neprislo by mi, ze by se mucil...
Není to zas tak strašný, Metalgirl. Když budeš pravidelně šlapat, posílíš si i kardiovaskulární systém. 

Na jednu stranu od baráku mám kopec, je to tak 10km nonstop nahoru, na druhou stranu to stejné, akorát že 15
a na 3. a 4. stranu se nedá jet, protože je to hlavní tah Brno-Svitavy. Ale když sme byli v jižních Čechách tak tam to bylo fajné