nasel sem dve docela povedeny tematka a rad bych se s nima podelil... ty z vas ktery pouzivaji customize 2 je mozna znaji a nevim jestli jsou v smb... nicmene ja zustavam verny adorned takze kdo je vyzkousi at posle screen shot
To Reveal Theme vypada pekne. V jednoduchosti je krasa, coz se mi na tom libi. Navic by se nemuseli slozite vymyslet nejake ikonky. Uz sem ho videl i drive a zalibil se mi.
Ano , souhlasim v jednoduchosti je krasa , a to Reveal Theme vypada opravdu pekne. Jedine co me vadi je, ze si vzdy najdu nejake pekne Theme a po chvilce zjistim ze obsahuje jen kolem 50 ikon a z toho polovina na aplikace ktere nepouzivam .. opravdu skoda . Z toho duvodu sem nucen zustat u PlainJain , ktery sice urcite neni nejkrasnejsi ale ma opravdu velkou zasobu ikonek temer pro 95% aplikaci ktere pouzivam , opravdu me mrzi ze nektera temata nejsou aktualizovana a ty ikonky se na ne spatne shaneji.
No dodelat dalsi je opravdu jednoduche u toho Reveal theme , sice se mi nepodarilo verohodne napodobit to pismo jako takove ale de to i slozitejsi cestou a to zkopirovat si jednotliva pismenka z tech ruznych icon a diky nim je pak poskladat do pozadovaneho slova / nazvu programu.
@chansey presne tak... super jeste bych pridal zare kolem pisma tohle tema neni az tak o pisme... psal sem autorovi o to originalni psd ale zatim se neozval..
@ fko: nic proti, ale tohle se mi nelibi. Je to v podstate jen pokus o kopii Reveal Theme, ale ne moc vyvedena. Proste Reveal Theme je o te pruhlednosti, coz zde ocividne nefunguje.
@ almi: samozrejme tak nebereme - chtel ses pochlubit
Ted jsem reveal stahnul do summerboardu a bezi krasne, v jednoduchosti je krasa a tak to je....to se mi libi a to pozadi taky prave je uplne obycejne pekny, takze me se to libi, aspon na chvili zase..
Tak jsem si trochu poupravil Reveal Theme + Doplnil asi 20 ikonek aplikaci ktere mi u nej chybely + zmenil ikonky v Docku a naprosta spokojenost myslim ze mi vydrzi hodne dlouho. Zde je Screen ...
Moc dekuji za ten .psd template . Pokud byste mel nekdo zajem muzu to cele nekam uploadnout.
Jeste by to chtelo v podobnem stylu nejaky ten Slider ... pokusim se neco vytvorit.