Ikony
-
- patron iPhone.cz
Re: Ikony
No dostáváme se do situace, kdy podpisy, respektive obrázky, kdy některé neposkytují o uživateli skoro žádnou informaci a rozmáhající se místo podpisu se stávají dominantou příspěvků a kdy se IMHO začíná stávat tímto způsobem z tohoto fora cirkus Humberto.
Absolutně nemám nic proti grafickému ztvárnění a demonstraci umu práce s Photoshopem, ale přátelé ruku na srdce....
Myslím, že by bylo opravdu vhodnější ztvořit si topic, kde budete se svými výtvory soutěžit.
Bývá též na slušných forech jedno z pravidel, že ad1 Obrázek,nebou součet obrázků v podpise může mít maximální rozlišení 300 x 50 px a ad2 velikost avataru by měla být omezena na 150 x 100 px, především kvůli přehlednosti fóra a estetice.
Pochopitelně výše uvedené záleží na adminech fora a je to pouze můj názor, který nemusí ostatní sdílet.
Absolutně nemám nic proti grafickému ztvárnění a demonstraci umu práce s Photoshopem, ale přátelé ruku na srdce....
Myslím, že by bylo opravdu vhodnější ztvořit si topic, kde budete se svými výtvory soutěžit.
Bývá též na slušných forech jedno z pravidel, že ad1 Obrázek,nebou součet obrázků v podpise může mít maximální rozlišení 300 x 50 px a ad2 velikost avataru by měla být omezena na 150 x 100 px, především kvůli přehlednosti fóra a estetice.
Pochopitelně výše uvedené záleží na adminech fora a je to pouze můj názor, který nemusí ostatní sdílet.
-
- Starý pes fóra :)
@ alanisko: rekl bych, ze to neni spatne
@ scorpi: mam stejny nazor. Kdyz sem na tomto foru zacinal, tak sem se divil, ze tu zadne podpisy nejsou a chtel sem si hned jeden udelat. Pak sem ho ale opet vymazal, protoze sem byl sam
Tedka se to tu rozmohlo - porad vic se tvorilo ve photoshopu - a opravdu to zacina byt neprehledne.
Ja sem se snazil svuj obrazek zmensit a ted si myslim, ze je docela idealni. Opravdu by asi nebylo od veci, kdyby se na to stanovily nejaky pravidla.

@ scorpi: mam stejny nazor. Kdyz sem na tomto foru zacinal, tak sem se divil, ze tu zadne podpisy nejsou a chtel sem si hned jeden udelat. Pak sem ho ale opet vymazal, protoze sem byl sam

Ja sem se snazil svuj obrazek zmensit a ted si myslim, ze je docela idealni. Opravdu by asi nebylo od veci, kdyby se na to stanovily nejaky pravidla.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Administrator
terry není, jenicekk ví
mám rád podobné barvy, protože např. ikona books a poznámek má stejnou barvu a oboje mám na první straně springboardu a jsou stejně barevné
takže např trošičku do červena app books by byla super
.

.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
Aha. Tak to se omlouvam - kdyz to bylo na prani
Ale sem docela prekvapenej, ze ses nechal zlakat na adorned 
Edit: tak tady nejake ikonky.
Dve verze pro iCopter

Edit: tak tady nejake ikonky.
Dve verze pro iCopter

-
At uz myslel cokoliv, odlesk si dal spatnej
Musis si vytvorit vlastni, jinak bude dole spatna ikonka.
Ale je pravda, ze ten tvuj mail je o neco hezci - myslim ten s tim ptakem. Protoze ja zapomnel to bily pozadi pod ptakem prebarvit a je do modryho nadechu.

Ale je pravda, ze ten tvuj mail je o neco hezci - myslim ten s tim ptakem. Protoze ja zapomnel to bily pozadi pod ptakem prebarvit a je do modryho nadechu.
-
- Administrator
takže vy naši malíři
zde je můj screen :
viewtopic.php?f=7&t=3270&p=41046#p41046
jak vidíme, ebook a poznámky mají stejnou barvu, nechám na vaší fantazii jaké barvy zvolit aby mi to tam sedlo
ostatní stránky springboardu nejsou důležité
mám tam bordel..
.

viewtopic.php?f=7&t=3270&p=41046#p41046
jak vidíme, ebook a poznámky mají stejnou barvu, nechám na vaší fantazii jaké barvy zvolit aby mi to tam sedlo

.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

to alanisko vyborne, dekuji ti mnohokrat za svou praci!! ten ptak je desny, jeste si pohraju s barvickama dam tam ten tvuj slider a bude hotovo.. 
jeste jsem premyslel jestli zmenit nejak to kolecko, co ti hlasi pocet prijatych sms, zmeskanych,.. myslel jsem barvu, ale nenasel jsem nejakou zajimavou, co by se hodila, pouzivate vsichni original?

jeste jsem premyslel jestli zmenit nejak to kolecko, co ti hlasi pocet prijatych sms, zmeskanych,.. myslel jsem barvu, ale nenasel jsem nejakou zajimavou, co by se hodila, pouzivate vsichni original?
-
to fajnman
ja používam iné ako originál. mám ho modré. ale uvažujem ho zameniť za iné, ktoré som už používal. Vyzerá to ako bledomodrá kvapka vody a je trochu vertikálne pretiahnutá.
Inak slušný výber je aj na modmyifone.
ja používam iné ako originál. mám ho modré. ale uvažujem ho zameniť za iné, ktoré som už používal. Vyzerá to ako bledomodrá kvapka vody a je trochu vertikálne pretiahnutá.
Inak slušný výber je aj na modmyifone.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz