Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
ja osobne nie.. pockam, kym sa bugy fixnu a potom ju davam vonku..
tiez mam dotaz, prave som si dal vytvorit vlastnu konzolu, stalo ma to 10,000.0K, no nevratila sa mi z toho ani polovica... vrati sa mi to casom alebo som spravil dost velku blbost?
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra iPhone X 256GB Space Gray Apple TV 4 64GB
tak aky ma potom zmysel, ze si vyrobim vlastnu konzolu? Vyhodu vidim len v tom, ze zarabam na nej stale (aj ked casom asi malo) a zarobky mozem zvysit vyrabanim hier pre konzolu, ale aj tak mi to pride ako blbost nie?
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra iPhone X 256GB Space Gray Apple TV 4 64GB
renecek: vlastná konzola ma svoj zmysel, ak dobre načasuješ jej vydanie, pretože s ňou môžeš dosiahnuť veľký tržný podiel. Napríklad ja vyrábam prvú konzolu okolo roku 12, vtedy má počet kusov viac ako dvojnásobný oproti ostatným konzolám. Ja dosiahnem 18000K a druhá naj konzola má 8000K. Získam tým podiel na trhu cez 30% a hry vyrábaš hneď v počte cez 30mil. Konzola konkurencie ťa v číslach dobehne až okolo roku 20.
Super hra...vcera jsem ji objevil diky tomuhle tematu. Zacal jsem hrat kolem 18hod vecer a kdyz jsem zjistil, ze jsou 3 rano, okamzite jsem mazal, protoze takovyhle zrout casu jsem jeste nepotkal...
iPhone 3GS 32GB white 5.1.1 pwned + ultrasn0w 1.2.7 iPod Shuffle 2nd Gen 4GB Macbook Air 1.63GHz
I když jsem to pročítal, tak jsem moc nepochopil jak na toho hard eng. Musim prostě vybrat jednoho zaměstnance, vycvičit ho lvl 5 a pak vytrénovat na maximum?
iPhone 5 16GB Black iPod Classic 160GB iPod Nano 4. gen 16GB iPad 2 64GB 3G Black
to se trénuje v menu za ty modré čipy/diskety, nebo co to je ... a změnit profesi můžeš za takovou věcičku (název nevím, ale určitě zjistíš která věc to je), kterou můžeš koupit od salesmana (jednou za rok přijde a nabídne zboží)
Žrout času, ale super hra. Ale stále mi to nějak nejde, jsem zhruba v 13 roku, a stále vidělám 1200k (cca) - za vývoj utratím snad všechno a pak to zase vydělám. Takže jsem tu hru asi nepochopil. Btw. Jde přejmenovat hru, kterou vytvořím?
Tapatalk
Naposledy upravil(a) Pospec CZ dne sob dub 16, 2011 8:40 am, celkem upraveno 1 x.
Musíš si za vydělaný peníze trénovat a zvyšovat level zaměstnancům. Pak budou mít lepší vlastnosti než ty co ti nabízej za peníze, takže dáš peníze akorát za ten první vývoj, kde vybereš typ a tak. Tim vyděláváš peníze
iPhone 5 16GB Black iPod Classic 160GB iPod Nano 4. gen 16GB iPad 2 64GB 3G Black