AC adaptér pro českou síť

Horem

Re: AC adaptér pro českou síť

Příspěvek od Horem »

rony píše:predsa v maczone, preco si si nenalistoval stranku o kus vyssie je tam aj link ak ho vidis :)

v maczone to nemaj a buhvi kdy to budou mit. zajima me kde se to da ted koupit...

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Re: Přechodka

Příspěvek od Antabelus »

Julek píše:Není to zase až tak tragická investice. PPLkem až domů :)

http://www.cables.cz/_produkt/bti-europ ... 036763486/

Jestli se bojíš el. tak todle je mnohem nebezpečnější než klasickej kábl :D

fajnman

Příspěvek od fajnman »

ot: mne zajima vzdy duvod, proc je to nebezpecne? :-)

wiruzik

Příspěvek od wiruzik »

tak jsem neco zjistoval a ty klumprdy s EU koncovkou (namisto US) do nabijecky iphona bych mohl nejake privezt.. kdyby byl zajem, tak bych je prodaval odhadem tak za 130-150,- penez + postovne ci predani v Praze.. tak pokud bude zajem, asi bych nejake vzal :)

7luke.com

Re: Re:

Příspěvek od 7luke.com »

Horem píše:
v3li píše:Kabel mi příjde hodně originální to by mě opravdu nenapadlo :D co přechodka? Obrázek

kde se dá koupit tenhle konektor, mám tam sice kabel z magiče rok 1978 ale chci to mít stylový... (no a i víc praktický možná)

díkec

podle mě je víc praktický mít tam za pár korun tu mgf šňůru a nebojím se toho, že by mi třeba někde na služebce nedošáhl nabíjený mobil do postele :roll:

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Tip: na ebay.com hledat "iPhone EU Plug".
Cena: 1 USD
Shipping do ČR: 3,99 USD

Očividně je to neoriginální, ale esteticky vyhovující a funkční ... no a za ty peníze ...
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

wiruzik: jo to by bolo fajn, akurat, ze na Slovensko by to bolo opat neumerne drahsia doprava a neviem, ci by sme sa tak 10ti nazbierali z blizkeho okolia.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

s0ny

Příspěvek od s0ny »

Momentálně nějaké konektory mám a na slovensko to výjde stejně jak do česka. Dobírka stojí 90Kč.

Dave

Příspěvek od Dave »

parmin: to vypadá dobře! hele kdyby jsi to obednaval (nebo někdo jinej) dejte mi vědět že by ste mi to taky koupily a ja bych vam pak nějak poslal prachy!

PM pls.

drsny
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od drsny »

kupoval jsem tu redukci od maczone. nedavno mi prisla. do origo nabijecky pasuje a je funkcni, ale barva je malinko odlisna a rozmerem malinko presahuje v miste spojeni okraje origo nabijecky. nemam to ted u sebe abych to vyfotil. kazdopadne je to pouzitelne a hezci nez ta univerzalni redukce cca za 20czk z gm electronic.

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Chansey: já už je mám doma, další zatím neplánuju :| Doporučuju Ti postupovat podle mého návodu výše - do dvou týdnů jsem je měl.

Jinak mám asi totéž, co drsny - mírně jiný odstín bílé a v horní části nějaká ta desetinka milimetru přesahuje. Ale úplná spokojenost - ta mgf šňůra mě vyloženě dráždila...

Tady je detail toho přesahu - fotil jsem to tím, co bylo po ruce, tedy iPhonem ...
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

Originální redukce na nabíječku stojí 450Kč v iStyle.Je to docela dost že je to jenom ta redukce ale sedí na nabíječce parádně a vypadá to dobře... :wink:
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

Dave

Příspěvek od Dave »

mě by nevadila ta neoriginál.
ale jelikož nepouzivam ebay tak si asi nic neobednam.
pokud by nekdo mel doma třeba nejakou na prodej, nebo by mi mohl pomoct obednat z ebay tak by to bylo super.
mam paypal a mužu posílat z paypal emailu na paypal email takze zadný problém (jen s tim nemužu nakupovat na ebay protože tam nemam pridanou kartu).

dík!

edit: díky s0nymu za skvělý obchod :) takže vyřešeno!

chalitmon

Příspěvek od chalitmon »

tady jsem taky něco našel k tématu http://www.maczone.cz/_produkty/kabely- ... 001029002/

Odpovědět