Fizz Weather

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Fizz Weather

Příspěvek od scorpi »

V Appstoru se objevil update této skvělé aplikace, tentokrát s možností nastavit teplotu ve stupních Celsia. Již běží v mém IP a nefunkční defaultní aplikace na počasí šla k ledu :wink:

bližší info na stránkách aplikace

screenshot

Obrázek

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Fizz Weather

Příspěvek od ls8 »

zapomnel jsi dodat ze to stoji $5.99
appstore link: http://phobos.apple.com/WebObjects/MZSt ... 08756&mt=8
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

pajcer
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od pajcer »

a preco mas nefunkcnu default aplikaciu?
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10

Pavuk

Příspěvek od Pavuk »

U Fizz Weather keď vyberiem pre svoje mesto inu meteo stanicu(je to pod tým "C" v ľavom rohu) tak mam úplne inú momentálnu predpoveď aj teplotu aj tlak aj vlhkosť-nechapem keby tie rozdiely boli +- 1 stupeň al 5 je už viac než dosť. Napr. meteo stanica Bratislava Ivanka mi teraz ukazuje pre Bratislavu polooblačno 10°C tlak 1021,00 a tu pekne leje, meteostanica v Lučenci hlási pre BA tiež polooblačno 16°C tlak 1018,29 a meteostanica v Nitre hlási dážď 11°C tlak 1019,98! Ten kto sa zaoberal tlakom vie že závisí od nadmorskej výšky miesta a momentálneho počasia v danej lokalite. Predpoveď typu bude jasno až polojasno, občas zamračené s možnosťou prehánok a sneženia s teplotou od 5 do 30 °C moc nepomôže to si môžem hodiť kockou a je to presnejšie... :?

Hans_z_

Příspěvek od Hans_z_ »

Přesně, Pavouk to vystihl správně. Zkoušel jsem hodně aplikací na počasí a žádná, vůbec žádná mi nevyhovuje. Možná ty aplikace fungujou v americe, ale tady v Čechách jsou opravdu nepřesný. Na iPhonu už radši počasí nepoužívám, úplně k ničemu.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

pozrite sa, pocasie na slovensku sa do sveta dostava z tych stanic, ktore ste vo Fizz Weather nasli. Cize aj ked zadate hocaku dedinu, tak principialne jedine udaje, ktore existuju su z tychto par stanic.

Takze ak aj vo Fizz Weather zvolite cojaviem pre Bratislavu stanicu v Liptovskom Mikulasi, tak je to evidentna blbost :-)

Problem teda je len v tomto a nie je to nic neobvykle a da sa to pochopit sedliackym rozumom :-)

VSETKY taketo programy su silne orientacne, nastastie zakladne udaje su pomerne presne a data prichadzaju do sveta pomerne casto (polhodinove intervaly).

Neviem, co presne od podobnych programov ocakavate, ked sa nechcete pocasiu venovat viac, tak sa neda na nic rozumne spolahnut :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Pavuk

Příspěvek od Pavuk »

moje oudoorove hodinky robia lepšiu predpoveď ako tieto programy :mrgreen:

wolodo

Příspěvek od wolodo »

to mas potom dobre hodinky. ja som mal tiez outdoorove hodinky a nic okrem casu neukazovali presne :D ...neskor som aj o tom case zacal pochybovat :)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Neví někdo, proč se mi na ikoně FizzWeather usadil červený oválek s číslem 16? Už 4 dny to tak zůstává. Předpokládal bych, že se tak zobrazuje aktuální teplota jako u WeatherIcon, jenomže tam se mi to během dne mění.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Zkoušel jsem a šlo to pryč. Používám AccuWeather, velmi přesné, ne jako počasí na seznamu :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

mrzic, omylem jsem smazal tvůj příspěvek, ale odpovím ti: mám 2G a JB mít musím. Je fakt, že první dny po nainstalování aplikace tam ten oválek nebyl.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

FW vypadá slušně ale já si s defaultním počasím vystačím a přesnost nějak nezkoumám.....na přibližný odhad myslím stačí...je to OT ale pokud dám jako město Praha najde jej to ale za tím se ještě zobrazí Praha 1 a editovat to nelze možnosti nastavení jsou prakticky nulové...,proto možná časem zkusím nějakou tu alternativu třeba Fizz Weather :wink:
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Vyšel update, podporuje už retina displej a hlavně kompletně předělané UI.

Momentálně ve slevě za 0,79 ?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Jen doplním svůj dřívější příspěvek výše:
Pokud v defaultní aplikaci počasí od apple zadáte Praha najde vám to sice prahu ale po uložení se zobrazuje Praha 1 (že by klementinum? :) ) no já zkusil naťukat Libus tak jak to vidíte a po uložení je už jen Praha obecně takže v pohodě...třeba to někomu pomůže :wink:
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

mik3sh

Příspěvek od mik3sh »

Používám toto počasí a mohu ho jen doporučit
http://bit.ly/fcD06T

Odpovědět