Take mam rezervovano, ale zatim se nikdo neozval, tak to nenechavam nahode a uz cekam pred prodejnou...Dle informaci maj na finalni prodej (na prodejnu) od kazdeho jen par kousku.
Co nějaký online z fronty před prodejnami? Kolik je tam lidí, jestli prodejci nenapověděli kolik budou mít kusů atd. Nerad bych někam spěchal a zjistil, že už tam nebudu mít šanci.
to Sp4rh4wk: a nevis jestli tam budou mit (maji) i neco vystavene? Ja iPad nechci, ale pritelkyni by se hodil, potrebovala by si to ohmatat a do Brna se nam jezdit nechce.
ikena píše:Tak to bude pěkná tlačenka, eštěže mám doma už jedničku. Tak honem at ste tam první !!! Až to začnou prodávat i ostatní, cena bude padat.
Nechci ti brat iluze ale ceny jake jsou tedka budou urcite i nadale v prubehu roku, stejne jako u iphonu. Rozdily v cenach bude max ve stokorunach, apple vyrobky se cenu drzi a pripadna vetsi sleva bude az pri uvedeni dalsiho ipadu.
Jinak vsem kteri dneska bud uz cekaji nekde ve fronte nebo cekaji na potvrzeni preji hodne stesti at se na ne dostane
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
iStyle @ FB: píše:Vzhledem k velmi omezenému množství iPad 2 bude každému, kdo nám zanechal svůj kontakt, potvrzena dostupnost jeho iPadu a možnost si jej v 17.00 hodin vyzvednout na prodejně, kde si iPad 2 zamluvil. Po 19.00 budou i tyto, dnes potvrzené, rezervace zrušeny a iPad 2 bude uvolněn do prodeje. Dostanete-li potvrzení, tak neváhejte a přijďte včas.
Do volného prodeje bude uvolněno několik kusů a tak i ti, co nedostali potvrzení své rezervace a nebo vůbec nerezervovali, budou mít šanci iPad 2 zakoupit.
Řada bude organizována, a ti kteří budou vstupovat dostanou pořadové číslo, na základě kterého získají jeden z volných iPad 2.
Nákup je omezen na jeden kus iPad 2 na osobu.
Rezervace, které nyní nebyly uspokojeny, zůstávají nadále v platnosti a zákazníci budou kontaktováni, jakmile dostaneme další přislíbené dodávky. Objednáno máme iPad 2 v tisících kusů a věříme, že co nejrychleji dodáme všem jejich iPad 2.
Velmi rádi bychom vyřídili vše, ale bohužel omezení dodávek nám toto neumožňuje.
Nevíte jak je to tedy s Datartem a se zaplacenými předobjednávkami, když nejsem z Prahy a zažádal jsem si poslání na Plzeňskou prodejnu? Nikdo mi nevolal, což znamená, že se na mě nedostane?
Těžko říct. Mě volali včera, že moje objednávka bude vykrytá v první várce, a nabídli mi dodání buď dnes kurýrem, nebo vyzvednutí v neděli na prodejně (Letňany). Zkus jim zavolat na 810328278.
iSetos jede se na pořadová čísla, datart opravdu po 2 kusech od modelu (o ničem), nikde kloudná odpověd o budoucím naskladnění tak snad budu úspěšný v iSetosu.
Sp4rh4wk píše:Takze Datart Zlin, opravdu je jeste stale maji k mani.. bohuzel s 3G uz jen 32GB varianta... 64GB pouze wifi...
Pockej, jak "jeste stale"? Snad ma prodej zacit az v 17.00, ne?
Tak on to stejne nejak moc nikdo zrejme nedodrzuje, pry jsou temer vsechny jiz rezervovany.... navic ja mam smulu, nebot 64 wifi/3g je jiz ve zlinskem Datartu nedostupny a dalsi zasilku nejak nemaji zatim potvrzenou
Datart Letnany dostal asi 15 kusu, 6 si vzali zamestnanci zbytek jde do volnyho prodeje, zatim tu jsme 4 ve fronte. Asi lepsi nez isetos. Jo a maji i par smart coveru
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2 iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2 Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
iStyle stále obvolává rezervace, právě teď mi volali a nabízeli možnost vyzvednout si rezervovaný kus na Andělu v 17.00. Další dodávku prý čekají nejdřív za měsíc.
Datart Harfa Praha jsme tu dva. Maji tedy jeste cca dalsich 8 ks. Jsou to cerny 32gb wifi 1ks. Bily 16gb 3g. 2ks. Cerny 32 gb 3g 1ks. Cerny 64gb 3g 2ks. A pak jeste neco, napamatuji se presne.
ls8: heh, ja jeste predchvili myslel ,ze se asi zblaznim pokud dneska nedostanu iPada Nakone jsem si s prodavackoy domluvil,ze si koupim 32GB bila verze
Tak pokud byl někdo neuspokojen, tak aktuálně v Datartu na Harfě mají ještě 4ks. Nevím přesně jaké modely, řekl bych že jen 16GB s 3G. Vlastně jediné bez 3G byly černé 32GB a ty už jsou tutově pryč.