Bluetooth sparovanie iphonu 3G v aute - VYRESENO!

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
iNG pADRe

Bluetooth sparovanie iphonu 3G v aute - VYRESENO!

Příspěvek od iNG pADRe »

Zdravim,
skusal som hladat v tomto fore, chcem , resp. potrebujem si zakupit aplikaciu, ktoru budem moct pouzivat na mojom 3G, aby sa sparovalo s autoradiom a mohol som tak prijimat hovory v aute cez zabudovany audio system. Doporucte mi nejaku aplikaciu, ci uz appstore alebo nonapp store... pisem sem, lebo by som radsej siel do oficialnej aplikacie :)
Naposledy upravil(a) iNG pADRe dne pát bře 25, 2011 12:41 pm, celkem upraveno 1 x.

wolf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Bluetooth sparovanie iphonu 3G v aute

Příspěvek od wolf »

o jaký autorádio se jedná?

tomkulitom
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od tomkulitom »

Já mám spárovaná iP s Parotem i s radiem Sony současně - bez nějaké extra aplikace.

iNG pADRe

Příspěvek od iNG pADRe »

je to pre autoradio zabudovane v novej Kii Sportage. Obrázek

wolf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od wolf »

hm, podle mě by to mělo jít i bez softu ne? já používám parrot už 2 roky nejdřív s 3G teď s 4G a no problemo...

iNG pADRe

Příspěvek od iNG pADRe »

no neviem, mne sa to nechce zosynchronizovat... pozriem este raz do manualu k radiu... len som sa potreboval uistit, ze to pojde aj bez softu, t.j. ze bud robim nieco zle ja alebo je chybne radio... dik

tomkulitom
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Možné blbost, ale Parrot 3100 (nebo tak nějak) když má plnou paměť - tj. asi 5 telefonů se kterými se naposled spojil, tak nový nepřijme - napíše párování neúspěšné. Není to tvůj případ?

iNG pADRe

Příspěvek od iNG pADRe »

neviem aky typ bluetoothu je v tom radii zabudovany, ale nemyslim si, ze to je parrot... poskusam sa s tym zajtra este pohrat a dam vediet, ak sa to podari...

tomkulitom
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Nemyslím si, že bys měl "modul" parrot, ale třeba máš jen plnou paměť. Taky jsem se nemohl spojit a pak jsem byl upozorněn na tuto skutečnost. Vymazal paměť a bylo to.

iNG pADRe

Příspěvek od iNG pADRe »

sry, dlhsie som tu nebol... takze problem bol s tou plnou pamatou, u predajcu si zrejme niekto testoval zariadenia na synchro s tymto bluetoothom v radiu a bola plna pamat... po jej vymazani a synchre vsetko funguje ako ma :) dakujem za rady...

Odpovědět