Ja som si akurat stiahol novy slider FingerPrints V2....je to celkom super len prilozis prst na 2 sek a odblokuje sa a je to pekne taky odtlacok prsta tam ostane..
Zdravim nevite pls zda se tyto slidy daj menit i pres Summerboard ze by to treba stacilo hodit do nejake slozky a s nejakym nazvem a ono by se to zmenilo? Je jasny dock a wallpaper ktery jsou primo ve slozce s nazvem tematu a pak je slozka ikonek ale toto jsem nikde nenasel?
všimol som si že máš pri zamknutej obrazovke farebné ikonky (signál, baterku atď)
vieš mi sem prosím hodiť cestu kde si to zmenil (ak to teda nie je práca SMB) Ja akurát viem dať farebne ten zámok, pri zamknutej obrazovke. Ale tiež by sa mi páčilo mať farebne baterku a signál
Dikes
iPhone X space gray 64 GB, Apple Watch 44mm space gray, MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5 iPhone.cz
Nwm proc, ale nejdou mi ty obrazky zobrazit. Ani na zaloznim foru. Takze kdyztak prosim o novy nahrani a nebo to hod nekam na net. Thx
Edit: omlouvam se - nevsiml sem si druhe stranky Ale jinak se mi tohle moc nezamlouva. Ani nejde o princip, ale o to, jak to vypada. Klasicky slider je mnohem hezci.
Ako ani mne sa to moc nepaci asi to smenim a inak ALMI to je praca SMB a cutomize 2.0....tam som to vsetko pottahal...a urobil jednotlivo z kazdeho trosku vlastnu themu.
dik za odpoved... tak budem musiet skusat dalej ako to tam hodit rucne Ako som uz spominal, ten zamok viem prehodit na farebny ale ako dostat na zamknutu obrazovku aj farebnu ikonku baterky a signalu, som zatial neprisiel.
iPhone X space gray 64 GB, Apple Watch 44mm space gray, MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5 iPhone.cz
zamknuta plocha = springboar a cesta na zmeneni signalu je tu na foru!!! staci ani ne hledat ale jen koukat WiFi /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FSO_0_AirPort.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FSO_1_AirPort.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FSO_2_AirPort.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FSO_3_AirPort.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/Default_0_AirPort.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/Default_1_AirPort.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/Default_2_AirPort.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/Default_3_AirPort.png
Síla singnálu /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FSO_0_Bars.png-FSO_5_Bars.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/Default_0_Bars.png-Default_5_Bars.png
baterka /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FSO_BatteryBG.png /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/Default_BatteryBG.png ........ ........samozrejmne je ten obrazek vicekrat kazdej jinej dle sily baterie
Ok, dik za info. Nie som si istý či som to náhodou už takto neskúšal...pretože fórum čítam Pretože ikony mi zmeniť išli podľa Julkovho návodu ale nie pri zamknutej obrazovke. V každom prípade ti ďakujem. Keď prídem z práce vrhnem sa na to. Potom dám vedieť či to náhodou nie je ten istý postup na zmenu ako som už robil...čiže klasická zmena ikon v springboarde (nie zamknutá obrazovka).