Game Center - smazany ucet?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
marsoft
Host
Host

Game Center - smazany ucet?

Příspěvek od marsoft »

Vcera se mi stala podivna vec - stahnul jsem hru Helsing's Fire a kdyz jsem ji spustil tak po me chtel Game Center novou registraci. Zaregistroval jsem se stejne jako pri prvnim spusteni a myslel ze bude vse OK, ale vsechny data z myho uctu jsou pryc. Jedinou hru, kterou ted vidim je ten Helsing's Fire a ostatnich asi 20 her co jsem tam mel predtim nevidim...nevite nekdo co s tim? S telefonem jsem nedelal nic zvlastniho, premyslim, ze se to vlastne stalo po update na iOS4.3 a nebo to jeste muze mit na svedomi to, ze jsem ted na druhe strane zemekoule...? Jinak mam 3GS bez JB...

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: Game Center - smazany ucet?

Příspěvek od Metalgirl »

Odhlas se v game centru a znovu se prihlas, jestli se ti neprihlasi na stary ucet.

Jinak myslim, ze uz to tu bylo reseno. Stalo se to vice lidem.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

marsoft
Host
Host

Příspěvek od marsoft »

Odhlasit a prihlasit se znovu jsem zkousel, ale nefungujeto, porad ten "novy" ucet s 1 hrou...:-( Jinak hledat jsem tu zkousel, ale bez vysledku...:-/

Fanuš

Příspěvek od Fanuš »

Nehlasi ti to nekde ze jsi v Sandbox Game Centeru?

Lipon
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Lipon »

a nebude to tim, ze GameCenter ma nova pravidla a pri spusteni prvni hry s GC to chce bud prijmout pravidla (prihlasit se pod starym uctem) anebo vytvorit novy ucet?
stalo se mi to dnes - dal jsem prihlasit se pod stavajicim uctem, chvili to nabihalo, pak se ukazala nova pravidla, odsouhlasil jsem je, a pak uz to dal bezelo normalne

Fanuš

Příspěvek od Fanuš »

Já je taky odsouhlasil a můj účet je furt v pohodě.

Odpovědět