Nataceni videa s pauzou
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Nataceni videa s pauzou
Zdravim Vas,
Chtel bych se Vas zeptat, jestli existuje nejakej programek na nataceni videa, aby pri nataceni ste mohly dat pauzu a po chvily zase nahravat. A aby video bylo jako jeden soubor? Bylo to takhle u Nokiich. Budu moc rad za kazdou radu. Predem dekuji !!!
Chtel bych se Vas zeptat, jestli existuje nejakej programek na nataceni videa, aby pri nataceni ste mohly dat pauzu a po chvily zase nahravat. A aby video bylo jako jeden soubor? Bylo to takhle u Nokiich. Budu moc rad za kazdou radu. Predem dekuji !!!
Re: Nataceni videa s pauzou
Rozhodne môžem odporučiť app Camera Plus Pro, stojí síce necelé 2? ale je to spojená kamera+foťák a u kamery sa dá video pauznúť a ďalej pokračovať.
-
- Host
Necituj prispevek primo nad tvym, citace smazana. MG
Tak to me taky zajima... Hlavne u toho videa.
Tak to me taky zajima... Hlavne u toho videa.
-
- Starý pes fóra :)
Nataceni videa s pauzou
V original aplikaci jde pri foceni zoomovat, pri nataceni nejde ani zoomovat a ani pauzovat.
Dival jsem se na aplikaci Camera Genius a ta, krome pokrocilejsich funkci foceni a nataceni, umi pri nataceni take zoomovat, ale... Kdyz jsem zazoomoval pred zacatkem nataceni, tak to asi zafungovalo, ale v prubehu nataceni - tam mam pocit, ze vysledek nejak nebyl podle predstav. Asi jsem nedal dostatek casu pro zpracovani a ulozeni. A pauzovat tam nejde.
Jeste mam Camera+, ale nestiham ted poradne vyzkouset.
Edit: Tak u toho Camera Genius to zoomovani fungovalo i v prubehu nataceni, ale ukladani (zpracovani) asi pulminutoveho klipu trvalo snad 4 minuty, hruza.
Aplikace Camera+ natacet neumi a nic dalsiho ted nemam.
Dival jsem se na aplikaci Camera Genius a ta, krome pokrocilejsich funkci foceni a nataceni, umi pri nataceni take zoomovat, ale... Kdyz jsem zazoomoval pred zacatkem nataceni, tak to asi zafungovalo, ale v prubehu nataceni - tam mam pocit, ze vysledek nejak nebyl podle predstav. Asi jsem nedal dostatek casu pro zpracovani a ulozeni. A pauzovat tam nejde.
Edit: Tak u toho Camera Genius to zoomovani fungovalo i v prubehu nataceni, ale ukladani (zpracovani) asi pulminutoveho klipu trvalo snad 4 minuty, hruza.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
- rony
- Klub čistého iOS
koniec koncov v casoch existencie iMovie je pauza v natacani zbytocna, strihnes to v iMovie daleko lepsie :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Tak to urcite, ale zase shanim neco co je jednoduche a rychle. Imovie je sice pecka ale za prve na to nemam cas a za druhe s tim stejne neumim... Tak proto shanim nejakou tu kameru, ktera uz tu pauzu ma...
[mod=ls8]Necituj poslední příspěvek. Smazáno.[/mod]
[mod=ls8]Necituj poslední příspěvek. Smazáno.[/mod]
SteveJSF píše:V original aplikaci jde pri foceni zoomovat, pri nataceni nejde ani zoomovat a ani pauzovat.
Čo to trepeš, v Camera Plus Pro sa dá v pohode zoomovať aj pauzovať počas natáčania. Teraz som to osobne odskúšal.
-
- Host
Diky za tip, koupil jsem Cameru plus PRO a slape jak ma... Jen nechapu, jak mam dostat videa nebo foto do normalnich dokumentu...
-
- Starý pes fóra :)
Nataceni videa s pauzou
To Matias170: Znovu si to precti, nez zacnes vyskakovat. Tak jak to pisu, tak to je. Nebo myslis, ze to nezkousim? Uvedom si, ze ja pisu o aplikacich, ktere mam a hned je zkousim. A ty pises o necem jinem.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Moderator fóra
Ptak666 píše:Diky za tip, koupil jsem Cameru plus PRO a slape jak ma... Jen nechapu, jak mam dostat videa nebo foto do normalnich dokumentu...
A návod na IP jsi četl? To snad nemyslíš važne takovy dotaz...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Host
Co je IP?
-
- Klub čistého iOS
Nataceni videa s pauzou
iP je iPhone!!
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Host
Tea Racer píše:Ptak666 píše:Diky za tip, koupil jsem Cameru plus PRO a slape jak ma... Jen nechapu, jak mam dostat videa nebo foto do normalnich dokumentu...
A návod na IP jsi četl? To snad nemyslíš važne takovy dotaz...
Tak v tom pripade si me asi nepochopil, myslel jsem do dokumentu v IP a ne v pc. Tudis nechapu, co bych mel v navodu jako hledat, kdyz tam o programu Camera plus pro nic neni. A taky druha vec je ta, ze jsem k IP zadny navod nedostal, kdyz nepocitam brozurku o cca 5 stranach.