kmarty píše:Popravde si nejsem jisty jestli se mam na Liona tesit :-/ :Vsechny uzasny ficury jsou takovy...no, takovy "hmm, pekny" ale jinak nic. Proste z toho nemam takovy nadseni jaky bych asi skrz novy OS mel mit.
- Absence Javy - doufejme ze Oracle doda Javu pro OS X.
- Pro nejasna budoucnost podpory X11 (tady doufam ze porad pujde doinstalovat XQuartz)
- Mail5 - zatim si nedovedu predstavit jak v nem budu resit tri ucty s cca 300 maily denniho pridelu. Soucasny Mail.app mi vyhovuje.
Mail 5 používám s 6 emailovými účty a naprosto v pohodě. připadá mně to pohodlnější než starý email. Denně mně sice nechodí 300 emailů, ale "jen" kolem 20-50 ale práce je dobrá.

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
). Navic, pokud to lze prepnout do klasickeho pohledu jak pise ls8, tak by to snad takova traga byt nemusela.

jak ste na tom ostatni s vydrzi?

Mam macbook pro s i7 blbec jsem si preinstaloval kompletne na liona pak jsem se rozhodl to zase cele smazat a ted jsem ve fazi kdy pres dvd hodi instalace chybu a pri instalaci pres usb vse dojede ale zustane po restartu trcet na sedo obrazovce jen s kurzorem mysi. Nevite nekdo co udelat aby vse fungovalo jako driv je mi jedno jestli budu na sl nebo lion jen to rozchodit. PS: kompletni format disku a vse kolem toho jsem uz vycerpal.
:D
Tedy po vzoru PC, kde cloveku staci dve klavesy.