zajímavé, ne? ... no chtěl bych to zkusit, zda by mě to zas při jiném druhu "hlazení" founa neštvalo
"Klávesnice" pro Tvůj iPhone - "my touch keys"
-
7luke.com
"Klávesnice" pro Tvůj iPhone - "my touch keys"
Chlapi kukněte na to
http://www.youtube.com/watch?v=buUR3pQ33p8
zajímavé, ne? ... no chtěl bych to zkusit, zda by mě to zas při jiném druhu "hlazení" founa neštvalo
-
ava
- Mírně pokročilý

Re: "Klávesnice" pro Tvůj iPhone - "my touch keys"
Co to je ? Angličtina není můj jazyk.
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
-
ilijusin
ja bych zustal jen u toho zkusit.... je to sice asi super, ale nalepit si to na displej a pak po tom jezdit, no no....
-
7luke.com
no mluví tam, že je to bezva i ohledně přejíždění prstem, i ohledně rozpoznávání kláves při psaní... sám nevim, že ... když nezkusím osobně... 
-
terry
- Starý pes fóra :)

Souhlasim s iljusinem. Za zkousku to urcite stoji, ale jinak bych si s tim iphone asi nekazil.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
ilijusin
jasny rikal ze to DE, ale tam de o to ze to DE, ale nerikej mi ze to pod tim prstem neni cejtit, protoze jinak by to bylo k nicemu 
-
susty
no myslim ze mne by to tam dost vadilo,ale je tolen moj osobny nazor. uz som si aj vcelku zvykol pisat s iphonom