ajo super dík jede to jen mám otázku? asi nejde změnit barva těch koleček? a ještě jak udělám tak jak to máš ty že to za sliderem není vidět (slide to unlock a ještě tam mám takovej šedej pruh
Čo si myslíte o tomto?...mne to pripadá celkom zaujímavo ale zaujíma ma váš názor...dalo mi to 20 minút kím som všetko nastavil a prerobil aby fungovalo na 4.2.1!
Promazáno od OT, takové vtípky si nechte příště přes soukromé zprávy. MG
EDIT: MG: dobre, ale ty si to zmazala aj s tou pochvalou
iPhone 6 Plus iPad Air Macbook Air 13" iPod Nano 7G
Když někde čtu něčí hodnocení, že je něco "100x lepší", okamžitě mi je jasné, že jde buď o Hulána, nebo nějaké dítko Tak se pochlub hochu svým grafickým cítěním.
Naposledy upravil(a) elka dne pát úno 25, 2011 1:34 pm, celkem upraveno 1 x.
Ešte som doladil pár kozmetických úprav..napr. že som zmeni červený tieň na modrý a zmenil som farbu fontu aby bol "čitateľný". Ale chápem že všetci máme iný vkus...
pracujem na tom aby som tú malú šípku dole v docku odstránil...
Změň si tu jednu věc. Ty víš, psala jsem ti ohledně toho PM. Do té doby obrázek smazán. MG EDIT:opravené
Naposledy upravil(a) macodk3 dne pát úno 25, 2011 7:37 pm, celkem upraveno 1 x.
Ty hodiny nejdou posunout o trochu výše? Jsou tam jaksi nesymetricky. Jinak mě to připadá v pohodě, není to moc přeplácané, viděla jsem i přeplácanější. Tento font je lepší, než ten předchozí, je opravdu čitelný, modrý stín navazuje lepší atmosféru z toho, než agresivní červená. Jen ty hodiny by to chtělo posunout výš o něco.
jackie: jede to na 4.2.1 nevíš? já jsem to dal , potvrdil jsem ve WB a respring a respringovalo se to a potom to napsalo warning a slider je ten klasický zezačátku
OT: písal som to už aj do poradny...nepoznáte WP7 tému ktorá funguje na 4.2 1 (nemám nmysli tú pre backboard) alebo poprípade jak upraviť Metro IV aby mi na 4.2.1 fungovala...dik
tak jsem si všiml že se mé "obyčejné" HTC téma líbilo tak jsem dávám ještě screen, kde jsem upravil pouze to, že pomocí scrollingboard jsem nastavil, že v docku bude jako základní stránka iPod a jeho ovládání (to co je v MT)
dále jsem chtěl jen říct že se dá ve scrollingboardu nastavit i ovládání hlasitosti, ale to je zbytečné, spíše kdyby jste si tam nastavily na jas, ale to je také zbytečné, jelikož to ovládám přez SBsettings
Téma sa volá iSatin Carbon. To počasíčko na poslednom obrázku je Lockinfo téma s názvom Wěda Panel". Sú tri druhy týchto panelov.Tento čo mám nainštalovaný,potom pôvodný,jeho predchodca,ale ten nebol transparentný a potom Wéda panel "Simple".U tohoto sa pôvodne menili obrázky podľa hodín.U simple panelu sa obrázky menia podľa aktuálneho počasia. Ja som si miesto obr.aktuálneho počasia preinštaloval obr.veľkomiest.
Naposledy upravil(a) Horácio dne pon úno 28, 2011 12:58 am, celkem upraveno 2 x.