Krytka konektoru
Krytka konektoru
Zdravim, asi je to marne
, ale nevite, zdali se neda nekde sehnat "krytka konektoru" - aby se proste do telefonu neprasilo, popr. tam nesla vlhkost.

-
- Starý pes fóra :)
Re: Krytka konektoru
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
- rony
- Klub čistého iOS
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Anebo Ti ji pošlu za 50 Kč v obálce (krytka dock konektoru + krytka jacku)
kdybys nechtěl řešit Čínu

Naposledy upravil(a) 7luke.com dne čtv úno 17, 2011 7:11 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
za 2 eurá predám aj s krytkou na 3.5 mm jack!

Ja se ti nedivim, kdyz na ebay.com jich koupis 10x za dolar
Luke, kdyz posles oboji 2x krytku a 2x jack (at mam rezervni, takove mrchy se hned ztrati), domluvime se
Na ebay to sice porad vyjde levneji, ale zase to trva 10-20 dnu, a to se mi nechce cekat 

Nabídka byla jasná. Mezitím mi napsal SZ jiný zájemce (když teda už taková smajlíkiáda, tak taky přiložím
). Doporučím Ti tedy eBay, když jich tam dokážeš sehnat 10 za dolar (já jsem kupoval 1 kus za $ 1.20). Navíc české poštovné!
Tu citaci sem dám schválně, kdyby se náhodou post nade mnou změnil:

Tu citaci sem dám schválně, kdyby se náhodou post nade mnou změnil:
niky79 píše:Ja se ti nedivim, kdyz na ebay.com jich koupis 10x za dolarLuke, kdyz posles oboji 2x krytku a 2x jack (at mam rezervni, takove mrchy se hned ztrati), domluvime se
Na ebay to sice porad vyjde levneji, ale zase to trva 10-20 dnu, a to se mi nechce cekat
Nechapu tvou reakci a proc se "rozcilujes".
Ja proste nasel nabidku 0,99 + 4,99 postovne za 10 krytek konektoru + 10 krytek sluchatka, viz http://jdem.cz/ksx23 a predpokladal jsem, ze jsi to objednaval obdobne. Pravda, neni to dolar - kdyz jsem pred pulnoci na to odepisoval, uz jsem to na skoro nevidel a nevsiml si petidolarove dopravy.
Ja proste nasel nabidku 0,99 + 4,99 postovne za 10 krytek konektoru + 10 krytek sluchatka, viz http://jdem.cz/ksx23 a predpokladal jsem, ze jsi to objednaval obdobne. Pravda, neni to dolar - kdyz jsem pred pulnoci na to odepisoval, uz jsem to na skoro nevidel a nevsiml si petidolarove dopravy.