Nechal sem se trochu inspirovat ale ještě musim změnit to počasí. Nevíte někdo jak?

pinkrider píše:Nechal sem se trochu inspirovat ale ještě musim změnit to počasí. Nevíte někdo jak?
v tom súbore máš už rovno aj návod 

Udělal jsem 10x respring a 2x restart telefonu a počasí se vždy načetlo. + v balíku je soubor seznam.txt kde mate vsechyn mesta v čr s kódama . Tady download http://goo.gl/TIFVG
už je to pravene, zase z toho sameho odkazu.
počasie všade iné , popisky sa daju poslovenčiť,ako cloudy,sunday,sun,tonight, a atd. ale zaujimave
... o tom jablčku som premýšlal, že ho dám preč, alebo ho spravím strieborné vo photoshope .. ale logo rozhodne nechám 

a nahradila ho Jackieho Genesis...lockscreen je smartscreen!
[/mod]
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
hele tak to je paráda!Godoy píše:Takže výsledek
Problém v tom, že to nešlo byl ten, že jste tam mohli zadat cokoli
(konkrétně - ASI|PH|RP077|MAKATI" //e.g. 'Defiance, Ohio'|'Moscow, Russia'|'Ledyard, AT'|'London, UK) a tam se to přepisovalo a zkoumalo podminkama a pak to ve vysledku většinou nešlo, takže tohle je přepsané jen pro kódy z yahoo weather + jsem přidal, že si v config můžete napsat vlastní město. Já jsem z Kunovic ale nejbližší data z počasí jsou z Holešova. Aby to vypadlo pěkně tak si v configu změnim configCity na Kunovice a to pak mam na lockscreen. Přidal jsem ještě svátky, akorát když je svátek delší třeba "Heřman a Hermína" tak se to tam nevlezeUdělal jsem 10x respring a 2x restart telefonu a počasí se vždy načetlo. + v balíku je soubor seznam.txt kde mate vsechyn mesta v čr s kódama . Tady download http://goo.gl/TIFVG
Edit: Pokud by byl zajem udelam balicek, kterym pak prepisete soubory ve svem tematu a melo byto fungovat, myslim ze je to vsude stejne to pocasi, jak adresarove tak kodove.
díky moc si frajer! akorát jsme si to maličko upravil, jestli nevadí...místo celých názvů dnů tam mám jen Po, Út atd., protože když je čas přes 20:00 tak už ty delší názvy byli až moc blízko tej 2 a moc se mi to nelíbilo...to stejný jsme udělal s názvama měsíců, vem si, že bude třeba Červenec
Celej měsíc to tam bude namáčklý...takže tam mám jen čísla (Leden - 1...) ještě by to chtělo udělat něco s těma svátkama no...nešlo by to třeba dát kousek níž?
v souboru style.css si uprav vše podle svých představ, pro kousek níž přidej do hodnoty top: ve #svatek trochu více pixelů teď je tam top: 25px; tak tam dej třeba top: 35px; a nezapomeň na respring 

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7GSphyn0x píše:Nedá sa tam namiesto toho "Dnes má meniny xxx" dať niečo iné? Napr. dátum..
Taktiež by som chcel vedieť názov toho lockscreenu: