Skoty píše:Ono stejně nejaký chytrý člověk dokáže rozchodit iOS i na Galaxy Tab,WP,atd...
Na youtubu jsem našel video jak někdo dokázal iOS4 na HTC...
nebol by som taky optimista.

Skoty píše:Ono stejně nejaký chytrý člověk dokáže rozchodit iOS i na Galaxy Tab,WP,atd...

. Hackintosh je uplne jina vec...
)
Cili v podstate jsi vyhral 
Cili udelat verzi nejakeho SW pro vice OS neni zase takovy problem.. Cili spolu s iTunes budou rust i ostatni..
Zatim porad z tabletu se mi nejvic libi playbook od rim skoda pouze toho ze je k tomu nutny i tel. od nich :-/

HP zamestnalo byvaleho sefa Applu, ktery pracoval jako CTO pro Lucasfilm

1) To nebylo iOS na HTCku. Ale skin iOS bezici na HTC.
2) Dokud Applu neuniknou kody iOS primo z Cupertina, coz je asi tak stejne pravdepodobny jako ze Bin Ladin se zejtra pujde vzdat Americanum, tak to fakt nehrozi. Ten system je jednoduse uzavrenej. Hackintosh je uplne jina vec...

Jaký fíčrs to má proti iPadu? Nějak mě nic nenapadá. Je to zatím asi nejpovedenější konkurence (nebo napodobenina?) iPadu, to ano, nejvíce se to iPadu blíží, ale nevidím nic navíc. Stejný HW dostane iPad dokonce dřív, už v dubnu, tohle půjde na trh až někdy v létě.

. Jen HP vubec nezminilo cenu to nevesti nic dobreho.

Fanuš píše:ls8: Notifikace, synchronizace s mobilem, opravdovej multitasking.
Je to malickost, ja vim.
.
Dalsi malickost o osobnich preferencich, v tom s tebou souhlasim.

a neviem co este tak iPadu podla niektorych chyba

House_MD píše:GT II zabili pro mě tím, že je 16:9... To se bude na nic držet a i ty webový stránky budou nic moc...

3x tápat na jednu ikonku a nic se nespustí...

Za tyhle ceny to je dobry stroj a komunika okolo se rozrusta. Myslim ze podpora bude lepsi nez od velkych firem. USD 375.33 / INR 18916 LCD Wi-fi only
USD 425.33 / INR 21416 LCD Wi-fi + 3G (UMTS 850 / 1900 MHz)
USD 425.33 / INR 21416 LCD Wi-fi + 3G (UMTS 900 / 2100 MHz)
USD 499.45 / INR 25122 PixelQi Wi-fi only
USD 549.99 / INR 27649 PixelQi Wi-fi + 3G (UMTS 850 / 1900 MHz)
USD 549.99 / INR 27649 PixelQi Wi-fi + 3G (UMTS 900 / 2100 MHz)
We charge a flat shipping fee of USD 50 / INR 2350 for your order.