Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Pred par okamziky v App Store nakocila aplikace Google Translate, umoznujici rozpoznani reci a preklad slova nebo fraze do patnacti jazyku vcetne cestiny.
To je sranda, dneska jsem řvala do google app slovo s příkazem, aby mi to přeložil a ono nic, a tak jsem si říkala, že by to chtělo ještě do iPhonu google translate. A ono je to tady.
Pouze online prekladany at psany ci mluveny parametr iphone odesila a po prekladu obdrzi nazpet, chova se totozne jako prekladac na netu bez pripojeni si neskrtnes. Kupodivu na cestinu reaguje pekne ale preklady berte s rezervou, kazdopadne je to fajn.
. HTML5 optimalizované pro mobily, nyní už i s vymoženostmi, které Google dopřával pouze Androidu.
Mnoho vylepšení oproti základní web-app, např. "řekni a přelož" s podporou 15 světových jazyků, možnost slyšet překlad ve 23 světových jazycích, full-screen mód (umožní ukázat překlad dalším lidem s jednoduše čitelným textem), ...
Pokud si překlad ohvězdičkujete, je možné se k němu později vrátit i v offline módu (ovšem nevím, jak dlouho tam vydrží; killnutí aplikace to přežilo) a to včetně výslovnosti. Takže by šlo si předpřipravit nějaké fráze, číslovky apod. třeba na hotelu na wifi... lepší jak nic.
Další věc, co se mi moc líbí, že po stisku prostředního tlačítka vpravo se překlad zvětší na celou obrazovku a můžete jej tak snadno ukázat třeba obsluze v obchodu apod. (EDIT: aha, tohle už je zmíněno v příspěvku 7luke)
Na CZ storu nebyla, takže ti to jít nemohlo, příspěvek jsem psal v 11:01, tak nevim kdy jsi to zkoušel ty. Každopádně to už je tedka jedno, přestanem to tu spamovat..
johnnn píše:Na CZ storu nebyla, takže ti to jít nemohlo, příspěvek jsem psal v 11:01, tak nevim kdy jsi to zkoušel ty. Každopádně to už je tedka jedno, přestanem to tu spamovat..
V tom případě nevím, co jsi dělal ty, ale já si to už včera z CZ storu stáhla. Hned chvíli po tom, co tu ls8 založil toto vlákno. Že by, co jiný kraj, to jiný CZ appstore?
EDIT: Ten chlápek mi lezl na nervy hned po pár vteřinách. Promazáno od OT. Zdržte se OT příspěvků k danému videu. MG
Zdravím..mám fw 3.1.3 a aplikace mi po updatu na verzi 1.1 padne vždy po startu. Nevíte kde by se dala sehnat předchozí verze? Ta mi jela bez problémů...
Edit: Případně kdyby se našel někdo kdo ji má ještě ve verzi 1.0, jestli by ji někam nauploadnul...